Hastighedstest afslører: OnePlus 3 får 6 GB RAM

OnePlus står snart over for lanceringen af sin tredje topmodel, OnePlus 3. Nu afslører to hastighedstests, at der kommer en variant med både 4 og 6 GB RAM.

Hastighedstest afslører: OnePlus 3 får 6 GB RAM

De første specifikationer på OnePlus 3 blev allerede afsløret for en måned siden, og der har utroligt nok ikke været flere rygter om den nye topmodel – indtil nu.

Der er nemlig dukket to hastighedstests op fra benchmark-appen Geekbench, som gør os klogere på, hvad OnePlus har i vente, men samtidig rejser andre spørgsmål. I den første test ses den samme A3000-variant, som blev afsløret i sidste måned.

Det er en variant med Qualcomms Snapdragon 820-processor og en kun 5” skærm. I de nedenstående tests er den både blevet testet med 4 og 6 GB RAM, hvilket så småt begynder at komme på især kinesiske topmodeller.

Det kan meget vel betyde, at OnePlus benytter samme taktik som flere andre producenter, hvor der vil være en mindre forskel i størrelse, specifikationer og pris. I stedet for 32 GB lagerplads, som det fremgik i forrige måned, gemmer den nu på 64 GB lagerplads. Det ser fortsat ud til, at de to kameraer får en opløsning på henholdsvis 16 og 8 megapixel.

Læs også:  De første specifikationer på OnePlus 3 afsløret

Samtidig er der dukket en ny variant op med modelnavnet A3003, hvor den eneste forskel ser ud til at være, at den har en skærm på 5,5″.  De forskellige hastighedstests er noget vanskelige at danne et entydigt billede ud af, men et sandsynligt scenarie vil være, at eneste forskel mellem A3000 og A3003 er skærmstørrelsen, mens begge findes med 4 og 6 GB RAM. Det kan forklare, hvorfor A3000 er blevet testet med begge konfigurationer vist på billederne nedenfor.

OnePlus 3
Her ses en test af A3000-varianten med 4 GB RAM. Foto: Winfuture.de

Kan købes allerede i juni måned

Det forlyder fra samme kinesiske hjemmeside, at salget af de to OnePlus 3-modeller skydes i gang i juni måned, efter en lancering vil finde sted i slutningen af maj måned – enten den 18. eller 28. maj, lyder det.

Læs også:  OnePlus-direktøren afslører: OnePlus 3 kommer i 2. kvartal

Det ser med andre ord ud til, at OnePlus kommer til at holde sit løfte om at lancere OnePlus 3 i 2. kvartal 2016, som medstifteren, Carl Pei, afslørede for to måneder siden.