Her er Cat’s nye S41 pansermobil

Skal mobilen kunne tåle tæsk, er Cat S41 muligvis mobilen for dig.

Her er Cat’s nye S41 pansermobil

Oplever du rutinemæssigt støv, stød og sprøjt i din hverdag, er det vigtigt at have en smartphone som kan klare mosten. Netop sådan en kreeret Cat i deres nye S41, som forener et styrket design med smartphone-egenskaber.

Her får du en smartphone som, udover at være støvtæt, kan klare sig i op til 2 meter dybt vand i op til en time. Stød og slag frygter den heller ikke med sit gummiarmerede design der holder til, at blive tabt fra 1,8 meters højde.

Displayet er på fem tommer og har Full HD opløsning. Displayet er også ridsefast takket været en Gorilla Glass 5 front.

Det stærke ydre betyder, at telefonen vil fylde og veje mere end sædvanlige smartphones. Køkkenvægten siger i alt 218 gram med mål på 152 x 75 x 12,9 mm.

Se også:  CAT S60 – Smartphonen som tåler tæsk og ser i mørke

Cat S41
Foto: CAT

Superbatteri med deleevner

Med Cat S41 kan der også gå lang tid til næste pitstop takket være et overdimensioneret batteri på 5.000 mAh – næsten det dobbelte af, hvad klassen typisk byder på.

Det stærke batteri vil også kunne komme andre smartphones eller anden elektronik til undsætning via en medfølgende adapter, der forvandler telefonen til en powerbank.
Selve opladningen af telefonen foregår via det aldrende micro-USB stik.

Mellemklassekræfter

Som smartphone er den ekviperet med en rimelig motorkraft i form af en Helios P20 octa-core der snurrer med op til 2,3 GHZ. Denne er parret op med 3GB RAM og 32GB lagerplads, der kan udvides via micro-SD kort. Softwaren er Android 7.1.1 Nougat. 

På kamerafronten finder du et 13 megapixel modul med undervandsmode samt et 8 megapixel selfiekamera.

Mobilen kan bestilles fra i dag på catphones.com til en vejledende pris på 449 Euro svarende til knap 3.400 kroner.

Læs også:  Samsung Galaxy Xcover 4 – skabt til det seje liv [TEST]