Huawei åbner showroom i Field’s

Huawei slår dørene op for det første danske shoowroom. Det åbner som en pop-up i Field's i København.

Huawei åbner showroom i Field’s

I morgen klokken 10:00 sker der noget helt særligt for Huawei. Producenten åbner nemlig det første såkaldte showroom i Field’s i København. Det oplever Huawei i en pressemeddelelse.

Et jobopslag i sidste måned indikerede ellers, at Huaweis showroom først ville åbne i 2019, men producenten tyvstarter altså en lille smule.

Læs også: Huawei teaser for smartphone med hul i skærmen

Shoppinggæsterne kan blandt andet tage et kig på og afprøve Huaweis nyeste telefoner, og så er der også personale til stede fra Huawei, som kan give et råd eller to med på vejen, hvis man står og overvejer en Huawei-mobil.

Hvis du har et problem med din Huawei-mobil eller noget, du ikke helt kan finde ud af, kan du også få hjælp fra Huaweis medarbejdere i showroomet, der er en pop-up i shoppingcenterets stueplan.

“Vi har sammensat et stærk team af dygtige medarbejdere, som er klar til at tage imod kunder og nysgerrige besøgende fra på fredag. Hvis du har brug for hjælp til at få det bedste ud af dit Huawei-produkt, kan en af vores dygtige medarbejdere hjælpe dig,” fortæller Søren Klitgaard Nielsen, som er Retail Marketing Manager hos Huawei Danmark.

I første omgang er det planen, at Huaweis showroom skal være åbent i hele 2019. Hvad der kommer til at ske derefter, er endnu uvist.