Huawei mener det alvorligt – Europa skal indtages

Huawei er her, der og alle vegne til Mobile World Congress 2012.

Huawei mener det alvorligt – Europa skal indtages

Specifikationerne, præsentationen af produkterne på pressemødet, synligheden på Mobile World Congress – det hele viser tydeligt at Huawei virkelig mener det alvorligt, når de siger, at de nu også vil erobre det europæiske marked.

På Mobile World Congress i Barcelona har de en kæmpe stand lige skråt overfor Samsung, og meget tæt på LG, men de har også en kæmpe hal på messen hvor man skal registreres specielt for at komme ind.

Mobilsiden.dk var med inde i deres eget domicil og se nærmere på produkterne. Hvilket du kan se i video-artiklerne omkring Ascend D1, Ascend D Quad/Quad XL og MediaPad.

Udenfor Huawei-hallen står en kæmpe ”Pegasus”, som selvfølgelig er produceret af mobiltelefoner. Den fine figur bliver mandsopdækket af bodyguards, og man må derfor ikke røre ved telefonerne.

Huaweis dominans på Mobile World Congress er måske en smagsprøve på, hvordan de vil forsøge at komme ind og dominere det europæiske mobilmarked.

Læs også:
Huawei vil vinde Danmark med lavpris smartphones 

Huawei har bygget en Pegasus af mobiler

Huawei
Huaweis stand på Mobile World Congress. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Sagens videre forløb

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 29/2/2012 fik historien nye ben at gå på med fortællingen om Huawei Ascend D1 – det første kig – Du kan læse den her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.