Hvilken udbyder passer på dit lager i skyen [AFSTEMNING]

Der findes mange udbydere at lagerplads i skyen, og der er plusser og minusser ved dem alle. Men hvilken bruger du? Stem med her.

Hvilken udbyder passer på dit lager i skyen [AFSTEMNING]

I går bragte vi en artikel om Googles rebranding af deres lagerabonnementer i skyen, hvor Google Drive bliver til Google One. Disse ændringer bringer lavere priser med sig, men kommer først om et par måneder.

Som opfølgning på den artikel har vi sat os for at undersøge, hvilken tjeneste til lagerplads i skyen, der er den mest populære blandt hvor læsere.

Der findes mange muligheder derude, og de har alle deres fordele og ulemper. Derudover er der stor forskel i prisen, og de inkluderede GB. Der findes fire store udbydere: Dropbox, iCloud, OneDrive og Google Drive. Men også mange mindre udbydere, som hver især prøver at tilbyde noget, som de store ikke kan. Det kan fx være en forhøjet sikkerhed.

Der er også stor forskel på hvilke platforme de forskellige skytjenester er tilgængelige på. Det kan fx være svært, at have alt sit indhold på iCloud og samtidig bruge en Android telefon. 

Dog er mange udbydere af et lager i skyen tilgængelig på rigtig mange platforme, men der er enkelte undtagelser.

Så hvilket lager bruger du til dit personlige indhold? Uddyb gerne dit svar med hvor meget plads du fx har.

Læs også: Sandisk-prototype: 1000GB lagerplads til mobilen

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...