Hvor meget lagerplads er nok til mobilen? [AFSTEMNING]

Programmer der driller, filer der skal muges ud i eller apps du ikke kan installere. Det er vigtigt at have plads nok på mobilen - men hvor meget er nok for dig?

Hvor meget lagerplads er nok til mobilen? [AFSTEMNING]

Vores små smartphones er lommecomputere, der både kan agere musikafspiller, videooptager og spillekonsol. Men det kræver plads – masser af plads.

Mobilspil fylder mere og mere, og flere og flere har nu rundet den 4GB begrænsning som hidtil har eksisteret i de forskellige App-butikker. Samtidig skal en video optaget i 4K-kvalitet skal ikke vare mange minutter før den fortærer en luns på 5 eller 10GB af dit lager.

Læs også: Uendeligt stort OneDrive med Office 365

Når nye mobiler leveres med 16, 8 eller endda 4GB lager fra fabrikanten side, rækker det derfor ikke til de vilde spil eller videooptagelser, men mindre kan jo også gøre det, og i nogle tilfælde så kan der købes yderlige plads i skyen, et micro-SD kort eller ved en opgradering.

Men hvor meget er nok? Har din smartphone for lidt plads og skal du derfor jonglere dine apps, fotos og videoer? Eller har du mere end rigeligt i det du har? Giv din mening og dine erfaringer til kende herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...