Invitationer og oplysninger om Nexus dukker op igen

Som sædvanligt er nye telefoner ikke helt hemmelige, og der er endnu en gang nyt om de kommende Nexus-telefoner i form af blandt andet navnene

Invitationer og oplysninger om Nexus dukker op igen

Det hører til sjældenhederne, at en ny telefon kan holde på alle sine hemmeligheder, indtil den store lancering, og det kan de kommende Nexus-telefoner da heller ikke. I hvert fald er der endnu en gang nye lækager om de kommende Google-telefoner.
Huawei Nexus – nye oplysninger lækket

Navnet på den LG-producerede mindste af de to kommende modeller er allerede sevet ud, og det bliver Nexus 5X, vi kommer til at hilse på inden længe. Sitet droid-life.com har dog hørt fra sine kilder, at den kommende Nexus-telefon, som Huawei producerer, kommer til at hedder Nexus 6P.

Læs også: Huawei Nexus – nye oplysninger lækket

 Et andet amerikansk site, nemlig androidpolice.com, har via sit kildenetværk fundet ud af, at Nexus 6P skulle blive den første af sin slags, der tilbyder op til 128GB inbygget lagerplads – Nexus-serien har aldrig tidligere været over 64GB på det punkt.

Mere præcist skulle der være tre konfiguationer i forhold til lagerplads i Nexus 6P – 32GB, 64GB og 128GB.

Læs også: Skarpe fotos af LG’s Nexus 5X slipper løs

Sitet funderer videre over, at dette kunne tyde på, at der ikke vil være mulighed for at udvidde lagerpladsen med et SD-kort i Nexus 6P, selvom de heller ikke vil udelukke det helt.

Nexus 5X skulle ifølge ifølge androidpolice’ oplysninger kommer i to varianter med hhv. 16GB og 32GB lagerplads og når altså ikke op på samme højder som sin bror produceret af Huawei.

Sidst men ikke mindst er der så godt som sikkert kommet en dato for, hvornår Google vil vise sine to nye enheder frem. Som I kan se herunder, har Google sendt en invitation ud til de amerikanske medier til den 29. september. Der lægges kraftigt op til Android Marshmallow, og mon ikke der også kommer et par nye Nexus-telefoner officielt til verden også.

Google invitation
Android Marshmallow ser ud til at spille en rolle, og sandsynligvis får vi også Nexus 5X og Nexus 6P at se den 29. september.
Billede: androidpolice.com