Jabra klar med næste generations Airpod-rival

Jabra Elite 65t og Alite Active 65t giver dig trådfri lyd i to kompakte ørepropper

Jabra klar med næste generations Airpod-rival

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Jabra lancerer denne uge deres næste bud på ægte trådløs lyd, hvor kabler og ledninger helt er forvist: Elite 65t og Elite Active 65t.

De to nye sæt ørepropper er tredje generation af kabelløse headset fra producenten, som i årets model har haft særlig fokus på den stemmestyrede betjening af headsettet samt en optimeret lydkvalitet under både telefonsamtaler og musikafspilning.

”Vores tredje generation af ørepropper, der er en videreførelse af arven fra GN Group, beviser vores brancheførende egenskaber indenfor udvikling af produkter til både sports- og hverdagsbrug på farten. Det er et helt nyt udvalg af kvalitetsprodukter indenfor lyd, som alle er baseret på vores enorme viden samt kundefeedback fra tidligere true wireless generationer,” siger René Svendsen-Tune, CEO hos Jabra.

”Jabra Elite 65t har nogle helt unikke mikrofonpositioner, som sikrer dig markedets bedste stemme- og musikinteraktion sammen med den fantastiske lyd, der kendetegner Jabra’s produkter. Produktet ligger allerede i spidsen for kategorien og har netop tidligere i dag vundet CES Innovation Award.”, slutter Jabra-direktøren.

Se også: Jabra Move Wireless – Pæn til prisen [TEST]  

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

3 nye modeller

Den opdaterede Elite-serie byder på tre modeller:

  1. Jabra Elite 65t er optimeret til hverdagsbrug. Her er en stærk trådløs forbindelse og en lang driftstid på op til 15 timer.
  2. Jabra Elite Active 65t arver Elite 65t kvaliteter og leverer i et mere slidstærkt format velegnet til motion og fitness. Enheden er IP56-godkendt og er belagt med en særlige belægning der får headsettet til at sidde helt fast.
  3. Jabra Elite Sport – en videreudvikling af det eksisterende headset med forbedrede biometriske målinger som pulsmpling og en IP67-certificering der garanterer mod vand og støv.

Jabra Elite 65t bliver tilgængelig fra midt januar til vejledende 1.299 kr., mens Elite Active 65t vil debutere i april til vejledende 1.499 kroner.

Læs også:  Jabra Speak 710 – til både business og pleasure [TEST]

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni