JBL bringer studielyden ind i stuen

De nyeste højtalere fra JBL kan nu trådløst give lytteren den bedste lydoplevelse fra alle mobile enheder

JBL bringer studielyden ind i stuen

Slut med ledninger, når du vil streame musik i højeste kvalitet, er budskabet fra JBL med deres JBL Authentics-serie, der er i handlen i starten af marts. Serien er udstyret med både AirPlay, DLNA og Bluetooth, så alle mobile enheder er klar til at sende musikken over i højtalerne uden problemer og uden ledninger.

Med Clari-Fi-teknologien fra Harman om bord kan Authentics-serien, der består af L16 og L8, genskabe op til 90 procent af de lyddetaljer, der går tabt ved komprimering af digitale musikfiler.

Læs også: Beosound Essence styrer musikken fra din smartphone

JBL Authentics L8

Sammen med en 24-bit og 96 kHz-digital signalvej har JBL Authentics også mulighed for at spille CD’er i høj kvalitet, ligesom der til L16-modellen kan tilsluttes en pladespiller.

JBL Authentics L16 har et kabinet af valnøddetræ, mens L8 har en blank sort finish. Begge modeller kan styres fra en smartphone med JBLs ‘JBL Music’-app.

Prisen på disse højtalere ligger på 7499 kroner for L16 og 4499 kroner for L8.

Seneste nyt om temaet

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fulgte op på sagen. 3/3/2014 fulgte redaktionen op med nyheden; Apple afholder iTunes Festival for første gang – Læs fortsættelsen her. Se også seneste nyt om temaet her..