Julegave-guide: Den bedste billige mobil

Står der ny smartphone på ønskesedlen? Her er de bedste mobiltelefoner til lav pris.

Julegave-guide: Den bedste billige mobil

En god, prisvenlig mobiltelefon behøver ikke at være hundedyr. I prislejet mellem et tusinde og to tusinde kroner er udvalget bredt, og her kan fuldt ud brugbare telefon med brugbare features som et godt kamera, vandtæthed og dual-SIM.

Mobilsiden.dk samler de bedste af slagsen her – så er du ikke på bar bund, hvis budgettet er begrænset og der står ny smartphone på ønskesedlen.

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite – omkring 1.600 kr.

Kinesiske Huawei er mestre i at fremstille budgettelefoner, og det ses tydeligt i Huawei P8 Lite. Telefonen ligner flagskibet P8 til forveksling, og giver langt hen af vejen lignende specifikationer.

Her får du et 5 tommer HD display, en octa-core processor, 2GB RAM, 16GB lagerplads og 13 MP kamera – mere end hvad nogen anden tilbyder i dette prisleje.

P8 Lite kører med Android, men efterligner Apple iOS på flere punkter. Søger du en iPhone-lignende oplevelse til lavpris er den et godt bud.

Køb den fordi: 

  • 16GB lagerplads
  • Enkel iOS-lignende interface
  • Godt kamera
  • God ydelse

Læs den fulde test.

Få den bedste pris på Huawei P8 Lite her.

Microsoft Lumia 640 – omkring 1.000 kr.

Siden Microsoft overtog mobilforretningen fra Nokia, er ikke meget ændret – og det er en glimrende ting når vi taler budgettelefoner. Microsofts Lumia 640 leverer nemlig meget valuta for pengene – ligesom Nokias tidligere Lumia begyndermobiler.

Her får du en enkel interface, et kapabelt 8 megapixel kamera og Microsofts rige softwarepakke som blandt andet inkluderer et års abonnement på Office 365.

Lægger du en plovmand oveni kan du få 640 XL, som kommer med 5,7” kæmpeskærm og et stærkere 13 MP kamera.

Køb den fordi:

  • Bedste ydelse til prisen
  • Meget mobil for pengene
  • Et års Office 365 inkluderet

Læs den fulde test.

Få den bedste pris på Lumia 640 her.

Motorola Moto G 2015 3.gen

Motorola Moto G (3rd gen) – omkring 1.500 kr.

Motorola er tilbage i det danske marked og det er nu et forandret mobilselskab. Ændringerne illustreres bedst i Moto G-serien som siden 2013 har leveret robust hardware og software.

Tredje generation af Moto G er ingen undtagelse. Her er 5 tommer skærm, en robust og nu vandtæt skal, og en enkel version af Android der opdateres ofte og hurtigt. I tredje version er det især kælet for kameraet, som giver de bedste resultater i nogen mobil i prisklassen.

Spenderer du omkring fire hundrede kroner ekstra, får du dobbelt op på både RAM og lagerplads – en god investering hvis du bruger telefonen flittigt.

Køb den fordi:

  • Tager gode fotos
  • Enkel og up-to-date Android-software
  • Vandtæt

Læs den fulde test.

Få den bedste pris på Moto G 3rd Gen her.

Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua – omkring 1.900 kr.

Dyrest, men på flere punkter bedst, i denne lavpris-battle er Sonys Xperia M4 Aqua. Den arver det flotte design og stærke batteri fra Sonys Z-serie, hvilket hurtigt får en til at glemme budgetrødderne.

Samtidig er den vandtæt og kompetent, takket været en god octa-core processor i maskinrummet. Eneste lille men er de 8GB lagerplads, som hurtigt bliver brugt op, hvis man er mobil power-user.

Køb den fordi:

– Flot, vandtæt design
– God ydelse
– Stærkt batteri

Læs den fulde test.

Få den bedste pris på Sony Xperia M4 Aqua her.