Jyske Bank klar med begrænset mobilbank

Jyske Bank er nu endelige klar med en mobilbank, der dog indtil videre ikke giver mulighed for at overføre penge eller betale regninger.

Jyske Bank klar med begrænset mobilbank

Flere banker har efterhånden lanceret en mobilbank-applikation, blandt andet Danske Bank og Nordea.

Nu er Jyske Bank også klar med en applikation, Jyske Mobilbank.

Men i modsætning til applikationerne fra blandt andre Danske Bank og Nordea, kan man ikke med Jyske Mobilbank overføre penge eller betale regninger.

Det bliver i følge Marcus Bardt, ansvarlig for brugeroplevelsen på Jyske Mobilbank, muligt senest i begyndelsen af maj måned – måske før.

-”Vi har valgt at lancere applikationen med de funktioner der er nu, fordi vi ved fra vores netbank, at det er det, som folk bruger mest. Vi kunne også have valgt at vente én til to måneder og så lancere hele pakken,” fortæller han til Mobilsiden.dk.

På netbanken er 80 procent af brugerne på for at tjekke en saldo, om regningerne er betalt og den slags, mens kun 20 procent laver transaktioner, som at betale regninger eller overføre penge, fortæller Marcus Bardt.

Simpel login

Til gengæld kan man logge på mobilbanken, uden det uhandy NEM ID-papkort ved hånden.

-”Vi har valgt, at kunderne kan logge ind med en simpel kode på seks cifre, som man selv vælger inde i netbanken. Det tror vi mere på, end at man skal fumle med NEM ID-kortet, mens man står med mobilen,” forklarer Marcus Bardt.

Når det bliver muligt at betale regninger og overføre penge skal kunden dog have pap-kortet frem, men først når selve transaktionen foretages.

Flere funktioner

Men faktisk har Jyske Mobilbank en funktion, som de andre mobilbanker ikke har. For Jyske Banks kunder er det i Depotet muligt at få overblik over ens aktier og obligationer, og hvilken værdi de helt aktuelt har.

Udover de nævnte funktioner er det også muligt at kontakte sin bankrådgiver direkte, at beregne valutakurser med valutaberegneren, at spærre sit dankort, og at finde frem til den nærmeste Jyske Bank.

Her kan du hente Jyske Mobilbank til iPhone og her til Android-mobiler.

Her kan du se et indslag fra jyskebanktv.dk, hvor mobilbanken præsenteres.