Kickstarter-projekt: Styr hele dit hjem med én remote

Vi kan smart-styre mere og mere i vores hjem, men tit drukner det smarte i antallet af forskellige apps og fjernbetjeninger. Det fikser denne nye remote.

Kickstarter-projekt: Styr hele dit hjem med én remote

Smart Home, Connected Home eller det digitale hjem. Ligegyldigt hvilken betegnelse man bruger, så er det en realitet, at vores hus, omgivelser og liv generelt bliver mere og mere påvirket af smarte elektroniske apparater.

I hjemmet betyder dette f.eks. smarte-lyspærer fra Philips, musik fra Sonos, streaming via Chromecast eller Apple TV osv. Men i takt med at mulighederne for digitalisering af hjemmet bliver flere og flere, betyder det også at vi får flere og flere forskellige fjernbetjeninger og apps til at styre de forskellige apparater i huset.

Se også: Google Home: Hjemmets personlige assistent

Det vil et nyt Kickstarter-projekt fra firmaet Seven Hugs dog lave om på. Seven Hugs har opfundet en smart-remote, der kan indstilles til at styre alt i dit hjem, hvad end det gælder lamper, termostater, højttalere eller andet.

Remoten minder lidt om den nye Apple TV-remote, men det smarte ved den er, at dens touch-skærm skifter billed og styring, alt efter hvilken enhed du peger på.

På den måde kan du sætte dig i sofaen, pege på lampen for at slukke lyset, sigte mod anlægget for at stoppe musikken og endeligt pege på TV’et for at starte en film.

Læs denne: Homealarm HomeSecure Pro – test af hjemmealarm [TEST]

Remoten skifter udseende efter hvilken enhed, du vil kontrollere

Kommer til sommer

Allerede nu understøtter den størstedelen af de kendte smart-produkter, og frem mod lanceringen vil kun endnu flere komme med ombord.

Du kan læse mere om Seven Hugs Smart Remote på deres Kickstarter-side her, hvor du også kan støtte deres idé ved enten at donere et beløb eller bestille deres produkt.

Remoten er prissat til 299$, men kan lig enu bestilles til godt halvdelen. De regner med at kunne levere i juni-juli måned næste år.

Se også: Apple vil styre dit hjem med konkurrent til Google Home