Lad mobilen hjælpe med vinterrenoveringen

Skrøbelige mobiltelefoner og håndværkeropgaver går ikke altid hånd i hånd. Men telefonen kan være en stor når vinterrenoveringen skal foretages.

Lad mobilen hjælpe med vinterrenoveringen

Der er nu kun en måned til, at vintermånederne endnu engang er over os. Vintervejret har vi dog stille og roligt fået en forsmag på, og varmen er tændt rundt omkring i mange danske hjem.
For nogen giver den forsmagen på det milde vintervejr måske anledning til overvejelse om, hvorvidt boligen trænger til en vinterrenovering.

Det kan skyldes varmetab, stabilisering eller andre ting, og her kan vores smartphone
faktisk være behjælpelig.
Hvad end du skal have ny terrassedør, eller det er carporten der trænger til en opdatering inden sneen falder, så har man i sin smartphone en lille værktøjskasse, der kan hjælpe med vinterrenoveringen.

Hvis man kigger på terrassedøre som eksempel, så er terrassedøre, og andre døre og
vinduer, et af de steder, hvor varmen fosser ud, uden at vi er klar over det. Men med vores smartphone ved hånden, kan vi begynde at løse problemet.

handy-app
Du kan finde mange brugbare apps til dine gør det selv projekter

Som alle ved, kan man ved en simpel Google-søgning finde ud af, hvordan man finder ud af, om ens terrassedør, vindue eller hoveddør trænger til en udskiftning. På nettet findes utallige tips og tricks til, at få løst mysteriet om den stigende varmeregning.

Utætte lister eller forældet glas. Årsagerne til at vores døre og vinduer ikke er tætte kan være mange, og når man har brugt sin smartphone til at få fastlagt hvor
problemerne er, kan man få dem løst. Faktisk kan man ved hjælp af en app læse om 555 gode gør-det- selv råd.

Beslutter man sig som eksempel for, at finde en ny og billig terrassedør, kan man vælge, at denne skal monteres selv. Her kan appen bruges til, at få en masse gode råd der gør processen nemmere. Er man altså ikke professionel har man mulighed for at blive guidet nemt igennem diverse håndværksfaglige ting, som
kan være relevante for den pågældende opgave.

Cat S41
Skal mobilen kunne tåle tæsk, er Cat S41 muligvis mobilen for dig. Foto: CAT

Men hvilken telefon tør man egentlig have med, på sin egen lille private byggeplads? Som det er med så mange andre telefoner, er det næsten en religion at bestemme sig for, hvilken man foretrækker.
Er man til iPhone eller Android? Kan man lide en telefon der nærmere er en udgave af en mini-iPad, eller er man mere til en lille telefon der passer i lommen?

En arbejdsmobil, der skal holde til at overleve lidt byggerod og
hårdhændet behandling, har dog nogle andre kvaliteter at leve op til, end blot udseende, kameraopløsning og fingeraftryksgenkendelse. Der er to primære ting, der har betydning for telefonens chancer for at overleve byggerod.

Her kan denne mobil være et godt bud

Den første er måske særligt til, hvis man er til det udendørs gør-det- selv arbejde. Er
telefonen vandtæt, og kan den overleve en tur i en stor vintervandpyt? Det er vigtigt at man kan bruge telefonen også i våde miljøer. Dernæst skal telefonen være ualmindeligt robust, og ikke bare kunne tåle at falde langt, men også gerne at få relativt tunge ting ned over sig uden at gå i stykker. Med en hårdfør
telefon udstyret med en gør-det- selv app, er du altså klar til den helt store vinterrenovering.