Læk: Her er Huaweis Honor 9 kollektion

Lækkede fotos af hele Huaweis farverige Honor 9 kollektion er ude. Se dem her.

Læk: Her er Huaweis Honor 9 kollektion

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Om godt fire uger vil Huawei afholde et storstilet Honor-event med et selvudnævnt ’Lightcatcher’. Invitationen til eventet lod forstå, at kameraet vil byde på noget særligt, men et læk af den kommende Honor 9 kollektion fra den indiske tech-blog Priceraja viser at farvepaletten alene er lavet til at funkle.

Den klassiske sort variant er tidligere blevet lækket, og den synes nu at få selskab af fem yderlige farver: marineblå, lyseblå, grå, hvid og en skriggul variant.

Selve telefonens specifikationer nævnes også, hvor der peges på et 5,2 tommer stort Full HD display drevet frem af Huaweis egenudviklede Kirin 960 octa-core processor. Den vil ledsages af 64GB lagerplads og enten 4 eller 6GB RAM, mens et 3.100 mAh stort batteri vil holde liv i telefonen.

Kameraet menes her at få et dobbeltmodul i en 22 + 12 megapixel konfiguration. Selfiekameraet vil råde over 8 megapixels.

Præcis hvad selskabet har i sinde at byde på, vil givetvis offentliggøres den 27. juni kl 14.00 dansk tid, når Honor-eventet vil løbe af staben.

Læs også: Huawei inviterer til Honor-event  

Huawei Honor 9
Foto: Priceraja.in

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni