Lækkede billeder: Er det her Huawei P10?

En bruger på kinesiske Weibo har lækket billeder af, hvad der skulle forestille den næste topmodel fra Huawei, Huawei P10. Se om du er enig.

Lækkede billeder: Er det her Huawei P10?

Der er ingen tvivl om, at det godt for de kinesiske mobilproducenter og i særdeleshed for Huawei. I en ny rapport gøres det klart, at Huawei sælger tredjeflest mobiler i verden og kun har udsigt til at fortsætte denne fremgang.

Dette års helt store succes for Huawei er naturligvis deres P9, som for nylig rundede 9 millioner solgte enheder. Det er derfor kun naturligt at tro, at næste års udgave ligeledes kommer til at klare sig godt.

Men selvom vi formentlig først får efterfølgeren at se til næste forår, så er der allerede nu blevet lækket billeder af hvad der angiveligt skulle være en Huawei P10.

Se denne: Q3-rapport: Kineserne overtager mobilmarkedet

Billederne er blevet delt på det kinesiske site Weibo, set via Android Pure, og viser den formodentlige næste topmodel frem, både fra fronten og bagsiden.

Umiddelbart ligner den sin forgænger i designet, og den har da også bevaret dual-kamera setuppet og blitzen er placeret samme sted.

Dog lader det til at fingerscanneren, der på P9 befinder sig på bagsiden, bliver flyttet om på fronten af mobilen, ligesom vi kender det fra bl.a. Samsung og Apple. Derudover lader kanterne til at blive mere afrundede, frem for det mere firkantede look på forgængeren.

Se denne: Apple satser stort på Augmented Reality

Lækket: Huawei P10

Alt i alt minder den måske mest om Apples iPhone 7, idet den endda har fået rykket antennebåndene på bagsiden op langs den kanter, på samme måde som den nyeste iPhone har det.

Om det lige bliver dette look, den endelige telefon får, er ikke til at sige og som altid skal man tage sådanne rygter med et gran salt.

Se denne: Huawei Mate 9 processor testet: slår flere rekorder

Ikke desto mindre bliver det spændende at se, hvad Huawei har til os, når vi formentlig en gang til foråret får løftet sløret for deres nyeste flagskibsmodel.

Men her i Danmark skal vi heldigvis ikke vente længe for at høre nyt fra Huawei. På tirsdag har kineserne nemlig inviteret til lanceringsevent for en ny mobil til vores region, og her er vi på Mobilsiden.dk naturligvis på plads for at følge og dække alle nyheder fra Huawei.

Mere om ventet: Ny mobil bliver Huaweis største sats nogensinde