Mobildeal: Voldsom mobil til spotpris i dag

ASUS fejrer Halloween med et mobildeal-værdigt tilbud på deres ROG Phone. Men det er kun i dag du kan få topmodellen til spotpris.

Mobildeal: Voldsom mobil til spotpris i dag

Det er efterhånden længe siden, at vi er stødt på et tilbud godt nok til, at det har fortjent vores “mobildeal”-stempel. Men i går landede der et rigtig godt tilbud fra ASUS, som vi synes fortjener at blive delt med jer. ASUS fejrer nemlig halloween med et rigtig godt tilbud på den første ROG Phone.

ROG Phone blev lanceret i juni sidste år og var noget af det vildeste på markedet. Her et år efter er den bestemt ikke noget at kimse af. Med Snapdragon 845, 8GB RAM, 128GB lagerplads, 6 tommer 90Hz AMOLED-skærm, dobbelt kamera, 4000 mAh batteri med hurtigopladning, stereohøjtalere samt en software tilpasset og forberedt til gaming, så imponerer den stadig.

Der er meget mere at sige om ASUS ROG Phone, og du kan i dene artikel få et godt overblik over den.

ASUS ROG Phone blev lanceret med en vejledende pris på 6.990 kroner. Det billigste vi kan finde den til nu er 4.499 kroner, men køber du den hos ASUS i dag, så får du den til 2.999 kroner.

ROG Phone
I dag kan du få ROG Phone til spotpris. Foto: ASUS

Lyder det fristende, så er det altså kun i dag den pris gælder. For at benytte tilbuddet skal du gå hertil og bruge koden ROGFANDK.

Læs også: ASUS ROG Phone II med 120Hz AMOLED og 6000 mAh batteri