MobilePays kvikbetaling fungerer i flere forretninger

Nu kan du betale med mobilappen flere steder uden at skulle bruge tid på at låse telefonen op.

MobilePays kvikbetaling fungerer i flere forretninger

Nu bliver det endnu nemmere at betale for småbeløb med den populære MobilePay-app. MobilePays nye funktion til kvikbetaling bredder sig nemlig til flere forretninger, herunder Matas, MENY og Taxa 4×27. Det skriver MobilePay i en pressemeddelelse.

”Nu kan vores kunder endnu nemmere betale digitalt fra mobiltelefonen. Vi har kørt grundige test i samtlige butikker og er på plads med hurtige mobilbetalinger i hele MENY-kæden,” Siger Peter Ahlmann, IT-direktør i dagligvarekoncernen Dagrofa. Kvikbetaling har indtil videre kunne benyttes i selskabets øvrige forretninger SPAR, Min Købmand, Let-Køb og det hedengangne Kiwi.

I de udbredte kæder kan du altså ordne købet ved blot at holde din telefon op til terminalen og godkende handlen fra låseskærmen. Funktionen minder om Nets pendant til Dankort-app’en på mobilen – der kan du også betale, uden at skulle bruge tid på at logge ind i appen.

Læs også:  Nu kan du betale med MobilePay direkte fra låseskærmen

MobilePays løsning fungerer ved, at du blot holder din smartphone op mod betalingsterminalen, og straks dukker en notifikation op på din låseskærm, som du skal interagere med for at godkende dit køb.

På iPhones skal du skubbe notifikationen til venstre og trykke på ”Vis”, som bringer knappen ”Godkend” frem – alt sammen på din låseskærm. På de fleste Android-smartphones skal du skubbe notifikationen ned, hvilket bringer flere valgmuligheder frem – og her kan du altså også godkende købet.

For at benytte kvikbetaling i MobilePay er, at du skal have skærmen tændt før din mobil vil blive genkendt af terminalen. Dertil er funktionen begrænset til op til fem køb på max. 250 kroner, før du skal logge ind i app’en igen.

MobilePay er i dag at finde på 9 ud af 10 smartphones i Danmark. Med 3,6 mio. brugere er det danskernes næsmest benyttede app, lige efter Facebook.

Se også:  MobilePay får nyt design – konto-til-konto-betaling på vej