Mobilsiden kårer: Den bedste budgetmobil

En smartphone behøver ikke at koste over 5.000 kroner, så hvilken budgetmobil fra 2015 synes du giver mest valuta for pengene?

Mobilsiden kårer: Den bedste budgetmobil

I 2015 har du for alvor kunne få fingrene i smartphones, der leverer en god brugeroplevelse uden at koste en formue. Der er selvfølgelig tale om budgetmobiler, som i bund og grund kan alt det, der forventes af en smartphone.

Hvilken budgetmobil har imponeret dig mest i år og giver mest smæk for skillingen? Det kan du give til kende i afstemningen herunder, hvor Mobilsiden kigger tilbage på året, der er gået.

Huawei P8 Lite
Lidt efter lanceringen af firmaets topmodel landede en budgetvenlig Lite-udgave af Huawei P8 med højtopløselige kameraer (taget prisen på cirka 1.700 kroner i betragtning) på henholdsvis 13 og 8 megapixel.

Læs testen: Huawei P8 Lite – En vellykket spareøvelse [TEST]

LG G4c
LG skabte også en kompakt, mindre og billigere udgave af sin G4-topmodel. Med et prisskilt på 1.300 kroner er der blevet råd til forventelige specifikationer i klassen samt et 8 megapixel kamera bag på og 5 megapixel foran.

Læs også: LG udvider familien: G4 Stylus og G4c lanceret

Microsoft Lumia 640
Microsoft er også stærkt repræsenteret i dette segment med bl.a. Lumia 640, der også gemmer på fornuftige specifikationer til prisen. Den er nemlig helt nede på kun 1.000 kroner.

Læs testen: Microsoft Lumia 640 – Så meget mobil for under 1.300 kroner[TEST]

Motorola Moto G (3. gen)
Motorolas tredje Moto G kommer med et 13 megapixel kamera, vand- og støvtæthed samt et relativt stort batteri på 2.470 mAh for cirka 1.400 kroner.

Læs testen: Motorola Moto G (3rd) – Gennemført lavpristelefon [TEST]

Motorola Moto E (2. gen)
Motorola er også repræsenteret med den endnu billigere model, Moto E. Her er der skåret lidt ned på processorkraft, kamerakvalitet og batteristørrelse – men det er der også i prisen, som er cirka 1.000 kroner.

OnePlus X
OnePlus gjorde også sit indtog i denne prisklasse med OnePlus X, som består af specifikationer fra sidste års topmodel med bl.a. en Snapdragon 801-processor, 13 megapixel kamera og 3 GB RAM. OnePlus X koster 2.049 kroner.

Læs testen: OnePlus X: Årets budgetmobil – næsten [TEST]

Samsung Galaxy A3
I starten af 2015 kom den prisvenlige Samsung Galaxy A3 til Danmark sammen med den lidt større og dyrere Galaxy A5. Begge prydes af en flot konstruktion udført i aluminium. Prisen ligger i dag på cirka 1.500 kroner.

Læs også: Samsung lancerer to metalmobiler: Galaxy A3 og A5

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...