Nu har du chancen for at vinde en OnePlus 6T

OnePlus har startet en konkurrence hvor man kan "tappe" sig frem til bedre vinderchancer.

Nu har du chancen for at vinde en OnePlus 6T

OnePlus har ry for at lave konkurrencer og promotion-events op til lancering af deres telefoner. Denne gang er ingen undtagelse, og OnePlus lover endda en overraskelse til deres fans så snart en fælles score er nået.

Læs også: OnePlus 6T får dedikeret kamerafunktion til bedre billeder i lav belysning

I alt sin enkelthed går konkurrencen ud på at trykke, eller tappe, på sin skærm. Hvert et tap fungerer som et lod i lotteriet, så jo flere taps man opnår des større er ens vinderchancer.

oneplus 6t
Her er et bud på hvordan OnePlus 6T kommer til at se ud forfra. Foto: Piunikaweb

For at være med skal man blot gå ind på unlock.oneplus.com og skrive sig op. Efter man har bekræftet sin e-mailadresse er man klar til at gå i gang. For en god ordens skyld skal jeg lige nævne, at det kun kan gøres fra en smartphone, da en touchskærm er nødvendig.

Læs også: Officielt: OnePlus 6T rammer butikkerne den 6. november

Udover chancen for at vinde den nye OnePlus 6T, er der også mulighed for at vinde andet OnePlus-udstyr såsom beskyttelsesglas og lignende. Præmierne bliver leveret i form af rabatkoder til gratis køb på OnePlus’ hjemmeside. Sidst men ikke mindst lover OnePlus at offentliggøre noget helt nyt til deres fans, så snart et samlet antal taps på seks milliarder er opnået. Vi ved af gode grunde ikke hvad OnePlus har i støbeskeen, men det kunne være noget så stort som OnePlus TV.