Nu kan 3-kunder betale med mobilregningen i App Store

Kunder hos 3 kan nu endnu nemmere købe indhold i bl.a. App Store og iTunes via mobilregningen lige som de de allerede kan i Google Play og Windows Store.

Nu kan 3-kunder betale med mobilregningen i App Store

Hvis du er kunde i teleselskabet 3 og har en iPhone eller blot er flittig bruger af Apples indholdstjenester, så er det fra i dag endnu nemmere at købe indhold. Det er nemlig nu muligt at foretage små køb med din mobilregning, oplyser 3 i en pressemeddelelse.

Læs også: 3 firedobler datahastigheden med teknologi til 5G-netværk

Den nye funktionalitet betyder, at du kan betale i App Store, Apple Music, iTunes og iBooks, så du har adgang til alt fra apps, spil og programmer til musik og bøger. Den eneste begrænsing er, at du kun kan købe for beløb på op til 225 kroner. På regningen vil disse køb være at finde under indholdstakserede tjenester.

Foto: 3.dk

For at kunne betale med din mobilregning som 3-kunde skal du naturligvis have en iCloud-konto og enten en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac eller en pc, hvis du bruger iTunes. På en iPhone skal du følge nedenstående fremgangsmåde, som også er vist på ovenstående billede, for at komme i gang med mobilbetaling:

  1. Åben App Store og vælg dit Apple-id i bunden
  2. Vælg Vis Apple-id
  3. Log ind med Touch ID eller din adgangskode
  4. Vælg Betalingsinfo
  5. Vælg Mobilbetaling

Virker også i Google Play og i Windows Store

Hvis du ikke bruger Apples indholdstjenester eller iPhones, er det i forvejen muligt at betale med mobilregningen på samme måde, hvis du har en Android-smartphone eller Windows-enhed (smartphone, pc eller Xbox).

Google Play
Foto: 3.dk

På en Android-mobil kan du købe apps og indhold i Google Play med din mobil, hvor grænsen også er på 225 kroner. Det kræver blot, at du følger nedenstående fremgangsmåde som vist på billedet ovenfor.

  1. I Play Butik skal du ind i Konto og vælge Betalingsmetoder
  2. Vælg Brug betaling via 3. Købet vil herefter blive tilføjet din mobilregning

Læs også: 3 lancerer ’all you can read’ abonnement

Den 1. juni blev 3 det første teleselskab i Danmark, der lancerede muligheden for at betale med mobilregningen i Microsofts Windows Store. Det eneste krav er, at du har en enhed med Windows 10, og så kan du købe indhold for op til 225 kroner ad gangen ligesom på de to andre platforme.

Alt du skal gøre i Windows Store, er at klikke på ’Mobiltelefon’ som betalingsmetode, når du finder en produkt, som koster penge. Ved blot at indtaste dit telefonnummer betaler du straks for produktet.

Du kan læse mere om mobilbetaling i App Store, Google Play og Windows Store på 3’s hjemmeside.