Nu kan du betale på nettet med Swipp

Swipp lancerer Danmarks billigste løsning til nem, sikker og hurtig mobilbetaling på nettet til at tage konkurrencen op med MobilePay.

Nu kan du betale på nettet med Swipp

Konkurrencen mellem Danske Banks app til mobilbetaling, MobilePay, og 71 af landets øvrige banker og pengeinstitutters app, Swipp, fortsætter.

Nu lancerer Swipp nemlig sit bud på mobilbetaling, når du shopper på nettet. Lige som du kan vælge at betale med MobilePay hos visse forhandlere i stedet for at fumle med betalingskortet, vil Swipp nu også være en mulighed på de hjemmesider, der vælger at implementere det.

Swipp vil overhale MobilePay inden om med sin løsning kaldet Swipp Erhverv Nethandel, der ikke kun er billigst, men også hurtig og enkel at bruge. Konceptet er ganske simpelt.

På en hjemmeside, hvor du skal vælge betalingsmetode, vælger du blot ’Swipp’. Herefter skal du blot angive dit telefonnummer, hvorefter betalingen skal godkendes med et klik i appen på din mobil. Pengene overføres derefter direkte fra din konto til den pågældende virksomhed.

Læs også: Betalingsappen Swipp kan nu bruges af alle 

”Sikkerheden er i top, når man betaler med Swipp, fordi vores løsning er fri for betalingskort. Butikkerne slipper for, at stjålne betalingskort misbruges til at købe dyre mærkevarer, og forbrugerne slipper for at angive personlige kortoplysninger, som risikerer at havne i de forkerte hænder og blive misbrugt. Med Swipp Erhverv Nethandel indtaster man blot sit mobilnummer, godkender betalingen på sin mobil og så overføres penge direkte fra ens konto til forretningens”, siger administrerende direktør hos Swipp, Martin F. Andersen.

Det betyder, at du slipper for at skulle bøvle med de SMS-koder, som webshops skal sende til køberes mobiltelefoner, når Dankortet bruges til beløb over 450 kroner. Det sker som følge af en ny EU-regel, der træder i kraft senere dette efterår for at komme svindel til livs. Med Swipp-betaling er sikkerheden allerede i top, da din konto er valideret gennem NemID.

Billigere for samarbejdspartnere end MobilePay

Ved betalinger på nettet, og i butikker for den sags skyld, er der altid et lille gebyr per transaktion, som betalingsformidlere modtager for at, ja – formidle betalingen mellem de forskellige parter.

Dette er en parameter, som Swipp og Danske Bank i høj grad vil konkurrere på, da de laveste priser naturligvis tiltrækker flere samarbejdspartnere, som ønsker at implementere løsningen på deres hjemmesider. På dette punkt har Swipp føringen lige nu.

Læs også: Coop laver egen konkurrent til MobilePay og Swipp 

”Swipps infrastruktur uden brug af betalingskort betyder, at transaktionsomkostningerne for butikkerne er de laveste på markedet. Samtidig kontrolleres kundens saldo automatisk, inden transaktionen gennemføres, så netbutikken er garanteret, at pengene overføres,” fortæller han.

Tilføjelsen af den nye mobilbetaling med Swipp på hjemmesider betyder, at du skal opdatere appen til iOS, Android og Windows, før du kan betale med mobilen.