Nu kan du videochatte i grupper med Messenger

Facebook lancerer den mest efterspurgte funktion i Messenger: muligheden for at foretage videoopkald i gruppesamtaler med op til 50 personer på én gang.

Nu kan du videochatte i grupper med Messenger

Med Facebooks Messenger-app har det muligt både at lave videopkald og skrive i grupper, men de to funktioner har ikke været forenet – indtil nu.

I et blogindlæg annoncerer Facebook det, de kalder den suverænt mest efterspurgte funktion: nemlig muligheden for at foretage videoopkald i grupper på op til 50 personer. I både eksisterende og nye gruppesamtaler finder du samme kamera-ikon som ved normale samtaler. Et klik på knappen starter videoopkaldet for alle, der tager opkaldet.

Læs også: Facebook Messenger får endnu en “Snapchat-funktion”

Messenger-appen kan vise op til seks personer på skærmen samtidig, men det er muligt at foretage videoopkald med helt op til 50 personer på én gang, hvis behovet skulle opstå. I tilfælde, hvor mere end seks personer foretager et videoopkald, vil den person, der snakker, vises på skærmen.

Messenger gruppeopkald
Foto: Facebook.com

Videoopkald i Messenger er dog ikke ’bare’ almindelige videoopkald. Bruger du iOS-appen, har du nemlig mulighed for at føje sjove 3D-masker på dit ansigt på samme måde som i Snapchat. Android-brugere vil senere hen få samme funktionalitet, lyder det.

Læs også: Facebook lancerer Rooms: Åbne chatrum i Messenger

Alt du skal gøre for at komme i gang med gruppevideoopkald i Messenger er at downloade den seneste app til Android og iOS, og så er du kørende. Webudgaven af Messenger er også opdateret til at understøtte videoopkald i gruppesamtaler, skriver Facebook.

Group Video Chat on Messenger

 

Opslået af Messenger på 16. december 2016