Nye billeder af OnePlus 3 dukker op

Oven på gårsdagens første billeder af OnePlus 3 er en ny håndfuld billeder dukket op, der bekræfter og viser det nye design frem fra flere vinkler.

Nye billeder af OnePlus 3 dukker op

I går dukkede hvad der menes at være de første billeder af OnePlus 3 op, men de drastiske designændringer kombineret med den dårlige kvalitet af billederne lod det være tvivlsomt, om der var tale om den ægte vare.

Læs også: Er dette de første billeder af OnePlus 3?

Nu behøver du ikke længere tvivle, for en ny omgang billeder er netop blevet afsløret af PhoneArena, som har modtaget dem af en anonym kilde. Her ses den præcis samme smartphone med det noget anderledes design, der ikke ved første øjekast minder om hverken OnePlus One eller OnePlus 2.

OnePlus 3
Foto: PhoneArena.com

På de første billeder var det særligt svært at se, hvordan fronten så ud, da den var dækket af et stort cover. Nu ses samme front dog helt umaskeret med den nye home-knap og den ellers ganske stilrene front.

Et nyt billede af bagsiden er også kommet frem, hvor der ses samme midlertidige prototypenummer som på de første billeder. På det nye billede ses det også, at der ud over de to antennelinjer i toppen, som minder ganske betragteligt om dem på HTC One M9, også er en ekstra i den nedre del af bagsiden.

Læs også: Rygte: OnePlus 3 får Super AMOLED-skærm og større batteri

Det er endnu for tidligt at sige definitivt, men det kunne godt se ud som om, at Sandstone-bagsiden forsvinder. Farvemæssigt kunne der stadig godt være tale om Sandstone, men der kan ikke umiddelbart ses samme ru tekstur som på de to tidligere topmodeller fra OnePlus.

Da der ikke ses et eneste fysisk OnePlus-logo på hverken fronten eller bagsiden, kunne det i teorien være en hvilken som helst kommende smartphone. Flere af billederne viser dog telefonen inde i dens såkaldte recovery-menu helt magen til den på OnePlus 2, hvor det ser ud til, at telefonens software er blev at blive installeret eller opgraderet.

Læs også: Rygte: OnePlus 3 bliver billigere end OnePlus 2

Efter de to omgange af billeder er der altså ikke umiddelbart længere noget, der tyder på, at dette ikke skulle være den næste OnePlus 3. Hvad tænker du om det nye design, efter billeder af den er dukket op ad nu to omgange? Er der tale om en frem- eller tilbagegang i forhold til de to tidligere topmodeller? Skriv meget gerne i en kommentar herunder.

OnePlus 3: Foreløbige specifikationer

  • Skærm: 5,5″ Super AMOLED (1.080 x 1.920 pixels)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 820 (4 x Kryo-kerner på op til 2,2 GHz)
  • Grafikchip: Qualcomm Adreno 530
  • RAM: 4/6 GB
  • Lagerplads: 32/64 GB
  • Kamera: 16 + 8 megapixel 
  • Batteri: 3.500 mAh
  • Software: Android 6.0 Marshmallow med Oxygen OS 3.0-tilpasning
  • Pris: Muligvis omkring 2.260 kroner
  • Andet: Dash Charge (lynopladning fra OnePlus), USB Type C-port