OnePlus 2 viser imponerende resultater i hastighedstest

Anden generation af smartphonen OnePlus bliver udstyret med kraftig processor, der scorer lige så godt som Samsung Galaxy S6.

OnePlus 2 viser imponerende resultater i hastighedstest

Den kommende smartphone, OnePlus 2, som ventes at komme på markedet i tredje kvartal i år, dukker op i en såkaldt benchmarktest, der tester telefonens ydeevne – og det ser ganske lovende ud.

I dag dukker et testresultat op i programmet Geekbench, som tester processorens ydeevne på både Android- og iOS-smartphones samt computere.

Læs også: Mulig pris på OnePlus Two afsløret af direktør

I testen ses hvad der regnes for at være OnePlus 2 vurderet ud fra det medfølgende modelnummer, A2001, hvor den nuværende OnePlus One hedder A0001.

Testen afslører også, at der sidder en processor fra Qualcomm på 8 kerner med det interne modelnavn MSM8994 – eller med andre ord den i starten problemramte Snapdragon 810, som der også sidder i HTC One M9.

Lige så kraftig som Samsung Galaxy S6

I Geekbench-testen foretages en måling af, hvor godt de enkelte kerner præsterer og bagefter en samlet pointscore med alle 8 kerners præstation lagt sammen. Den enkelte kerne i processoren scorer 1.256 point. Det er lige midt imellem Samsung Galaxy S6 (1.250) og S6 Edge (1.306) med iPhone 6 som smartphonen i toppen med 1.613 point.

Læs også: OnePlus og Cyanogen afslutter sit samarbejde

I den samlede pointscore får OnePlus 2 4.093 point og siger sig lige under Galaxy S6 med kun 7 point mere. Det er næsten 1.000 point mere end hvad HTC One M9 med præcis den samme processorer scorer i testen.

OnePlus 2 tegner altså til at blive en smartphone med ganske habile specifikationer og til en fornuftig pris, idet de 3 GB RAM i den nuværende One vedbliver i denne 2’er.

De nærmere specifikationer kendes endnu ikke, men hvis OnePlus fortsætter i samme spor som sidste år, kan der endnu nå at ske flere ændringer af hardwaren inden en lancering til efteråret.

Fortsættelse af sagen

Siden redaktionen publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 17/5/2015 var der nyt om emnet i artiklen OnePlus One: skærmproblemer tilsyneladende løst – Artiklen kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..