OnePlus 5 lanceret i limited edition-farven Soft Gold

OnePlus lancerer OnePlus 5 i limited edition-farven Soft Gold, som kan købes allerede nu. Farven Slate Gray fås nu også med 8 GB RAM og 128 GB lager.

OnePlus 5 lanceret i limited edition-farven Soft Gold

OnePlus er klar med en tredje farvevariant af dets topmodel OnePlus 5. Der er tale om farven ’Soft Gold’, hvilket viste sig at stemme overens med den teaser, som ved en fejl indholdt ordet ‘gold’ i billedets URL-adresse.

Læs også: DxOMark fælder dom over kameraet i OnePlus 5

Farven Soft Gold lyder måske bekendt. Det er nemlig samme farve, som både OnePlus 3 og OnePlus 3T blev lanceret i – og nu er den altså også at finde i OnePlus 5. Du får med andre ord en mat guldbagside, mens fronten er hvid modsat farverne Slate Gray og Midnight Black, hvor den er sort.

OnePlus 5 Soft Gold
Foto: OnePlus

Den nye guldfarve bliver som en limited edition og dermed kun i et begrænset antal. OnePlus oplyser, at den kan købes så længe lager haves. Hvor mange eksemplarer der er fremstillet af OnePlus 5 i Soft Gold, vides dog ikke. OnePlus oplyser blot, at den kan købes i de kommende uger. Er du interesseret i den nye farve, skal du af med samme pris som farven Slate Gray koster: 3.799 kroner. For dette beløb får du 6 GB RAM og 64 GB lagerplads.

Og netop Slate Gray-udgaven er i dagens anledning blevet udgivet i den anden og dyrere konfiguration, hvor du får hele 8 GB RAM og 128 GB lagerplads for 4.299 kroner.

Priserne på de forskellige udgaver og farver ser altså ud som følger:

 
Soft Gold

Slate Gray

Midnight Black
Pris 3.799 kroner 3.799 kroner
4.299 kroner
4.299 kroner
RAM 6 GB 6 GB
8 GB
8 GB
Lagerplads 64 GB 64 GB
128 GB
128 GB