OnePlus 6T rygtes at komme i handlen den 30. oktober

Et forudbestillingstilbud fra Indien afslører angiveligt hvornår OnePlus 6T bliver at finde i butikkerne.

OnePlus 6T rygtes at komme i handlen den 30. oktober

Der er efterhånden en del ting som vi tror vi ved, om den kommende OnePlus-telefon. Blandt andet in-display fingeraftrykslæser, ingen indgang til 3,5 millimeter jackstik og større batteri end forgængeren.

Læs også: OnePlus 6T blandt historiens største opdagelser i ny promo-video

Nu ser det ud til, at vi også ved hvornår OnePlus 6T kan købes i butikkerne. Ifølge et forudbestillingstilbud hos Amazon India, udløber tilbuddet den 30. oktober. Det vil altså sige, at telefonen vil blive sendt ud, til de der har forudbestilt den, på netop den dato. Samtidig skulle OnePlus 6T altså også være at finde i butikkerne.

Artiklen fortsætter under billedet…

OnePlus 6T preorder india
Screenshot af tilbuddet fra Amazon India. Foto: Mysmartprice.com

OnePlus 6T kommer til at have mange ting til fælles med Oppo R17, da begge selskaber hører under samme konsortium. Det inkluderer efter sigende identisk 6,41 tommer AMOLED skærm, med en dråbeformet notch til frontkameraet. På bagsiden finder man et lodret kamerasetup med LED-blitzen placeret nedenunder, igen ligesom på Oppo R17.

Læs også: Lækkede billeder og specs: Her er OnePlus 6T

De specifikationer vi kender indtil videre er Snapdragon 845 chipset og valget mellem 8 eller 8 GB RAM. Vi ved også, at telefonen kommer i to farvevalg og at trådløs opladning ikke bliver understøttet. Alt andet skulle være stort set identisk med OnePlus 6.