OnePlus lancerer en ny McLaren Edition i morgen

Efter sidste års succes med OnePlus 6T McLaren Edition er OnePlus og McLaren igen klar til at indgå i et spændende samarbejde.

OnePlus lancerer en ny McLaren Edition i morgen

Sidste år udgav McLaren og OnePlus den eksklusive OnePlus 6T McLaren Edition, som var en fantastisk kombination af hastighed, teknologi og æstetik. Telefonen var endda lavet af samme slags kulfiber, som McLaren bruger i sine Formel 1-biler, og kunne oplades med en hel dags strøm på blot 20 minutter. OnePlus 6T McLaren-udgaven blev en stor succes, og blev udsolgt over hele verden på blot få uger.

“Vi har længe været inspireret af McLaren, der fortsætter med at være innovative og nyskabende. Vores communitys reaktion på OnePlus 6T McLaren-udgaven var helt utrolig, og derfor er vi glade for at kunne fortsætte det spændende samarbejde,”

siger Pete Lau, der er CEO i OnePlus.

Siden legenden Bruce Mclaren grundlagde virksomheden har McLaren altid skubbet grænserne for innovation i motorsportsindustrien, på samme måde som OnePlus bliver ved med at gøre det for smartphone-oplevelsen ved konstant hæve baren for hastighed i sine telefoner.

Begge virksomheder glæder sig til at dele detaljerne om deres seneste samarbejde den 10. oktober i London.

OnePlus 7T Pro
OnePlus har delt dette billede, der højest sandsynligt er indpakningen til OnePlus 7T Pro i McLaren Edition. Foto: OnePlus

Stort lanceringsevent i København

Hvis man vil være blandt de første i Danmark til at komme hjem med et eksemplar af den nye OnePlus 7T, så bør man svinge forbi Cinemaxx på Kalvebod Brygge i København den 10. oktober.

For første gang nogensinde afholder OnePlus keynote og pop-up event samme dag, så fans af OnePlus kan være blandt de første i verden til at få fingrene i en af de nye smartphones fra OnePlus 7T-serien. Det er hele syv dage før den officielle salgsstart. Eventet er åbent for alle, og derfor opfordrer OnePlus deres fans til at tage både kollegaer, venner og familie under armen.

Alle er inviteret med til eventet, og tilmeldning kan ske her.