OnePlus og McLaren samarbejder om en limited edition 6T

Den populære smartphoneproducent, OnePlus, går sammen med bilfabrikanten, McLaren, om en specialudgave af OnePlus 6T.

OnePlus og McLaren samarbejder om en limited edition 6T

At elektronikproducenter og producenter af luksusbiler samarbejder, er måske noget der er ved at tage til i popularitet. Huawei har af flere omgange samarbejdet med Porsche om at designe specielle varianter af deres telefoner. Det samme gælder Oppo, der har et samarbejde med Lamborghini.

Læs også: OnePlus ruller forbedringer ud til OnePlus 6T

Nu følger en anden kinesisk producent trop. OnePlus har indgået et samarbejde med den britiske bilproducent, McLaren. Hvad de to firmaer har i støbeskeen, kan vi ikke vide med sikkerhed, men noget tyder på en speciel variant af OnePlus 6T.

Projektets slogan er “Salute to Speed”, hvilket passer godt sammen med OnePlus’ tidligere slogans samt McLarens historik, med både en lang række superbiler og en fornem historie i Formel 1. Hvis man nærstuderer adressen på den tilhørende hjemmeside, vil man også se, at den slutter med “mclaren-6t”, hvilket kunne tyde på en specialudgave af OnePlus 6T.

OnePlus har tidligere arbejdet sammen med Disney, om limited editions af deres telefoner. Det resulterede i en Avengers-udgave af OnePlus 6 og en Star Wars-udgave af OnePlus 5T. Af de to var det dog kun Star Wars-telefonen, der blev solgt i Danmark.

Læs også: Huawei Mate RS Porsche Design: Første mobil med 512 GB lager

Hvad kan vi så forvente os af en eventuel specialudgave? Hvis vi tager udgangspunkt i OnePlus 5T – Star Wars edition, så bød den på et specialdesignet cover, en lang række forudinstallerede temaer, Star Wars-logo på bagsiden og et såkaldt “easter egg”, eller påskeæg, i form af et lille hologram med R2-D2. Derudover kunne telefonen kun fås i den største version, med 8 GB RAM og 256 GB intern lagerplads. Jeg forventer, at en McLaren-udgave vil byde på lignende tilbehør, altså cover, logo, temaer og maksimum specifikationer.

Under alle omstændigheder får vi svar på, hvad OnePlus og McLaren arbejder på, i næste måned. Det sker ved et arrangement på McLarens hovedkvarter i Woking, tirsdag den 11. december klokken 10:30.

Temaet følges op

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden kunne ikke slippe historien. d. 22/11/2018 fulgte vi artiklen op med historien om OnePlus ruller forbedringer ud til OnePlus 6T – Du kan læse det videre forløb her. Læs også seneste nyt om temaet her..