OnePlus-reklame: Her er OnePlus 5

Selvom OnePlus 5 ikke er officielt ude endnu, blev den stjernen i et indisk reklamespot.

OnePlus-reklame: Her er OnePlus 5

I morgen slipper kinesiske OnePlus deres nye stjernetelefon løs, når selskabets femte topmobil, OnePlus 5, får sin officielle debut.

Denne weekend er en af Indiens helt store årlige sportsbegivenheder løbet af staben, en reklamemulighed som OnePlus har benyttet til at give et smugkig på hvad den kommende OnePlus 5 vil byde på. Det skriver Androidcentral.com.

Her giver Bollywood superstjernen Amitabh Bachchan sit først indtryk af telefonen, efterfulgt af et billede af den kommende topmobil fra OnePlus. Bollywoodstjernen, som er ambassadør for brandet, slutter sit indtryk med at kalde mobilen ’superb’.

Se også:  OnePlus 5: Specifikationer, billeder og pris lækket

Du kan se videoklippet herunder:

Ud fra billederne ses det, at tidligere lækkede fotos stemmer meget godt overens med hvad det endelige design har at byde på. Formgivningen er blød og afrundet med sit metallook og en bagside som kun er afbrudt af OnePlus-logoet samt et dobbeltkamera øverst oppe.

OnePlus 5 står til at få sin officielle debut den 20. juni og vil allerede kunne købes fra den 21. juni ved særlige popup-events – herunder et i København ved 3-Huset.

Læs også:  3 sælger begrænset parti af OnePlus 5 i næste uge