Overblik: Samsung S9 til test, Android 9.0 ude

Her får du de vigtigste nyheder, test og artikler fra ugen der gik

Overblik: Samsung S9 til test, Android 9.0 ude

Samsungs to nye stjerner, Galaxy S9 og S9+, har været igennem mobilsiden.dks testbænk. Mobilerne byder ikke på meget nyt, men det overordnede indtryk er stadig rigtig godt.

Samsung Galaxy S9 og S9+: Ingen revolutioner her [TEST]

Man kan ikke sige, at Samsung har genopfundet S-serien med deres nye S9 og S9+ telefoner. Men det er stadigt nogle fantastiske telefoner.

Denne uge har samtidig budt på to populære dueller mellem smartløsninger til hjemmet og bilen. Se hvilken du skal vælge nedenunder:

Apple TV eller Chromecast – hvad skal du vælge? [DUEL]

Vi sætter de to store streaming enheder – Apple TV og Chromecast – op imod hinanden. Hvilke fordele og ulemper de har og hvilken skal du vælge.

Saphe eller ooono: Hvilken er bedst? [DUEL]
Vi har testet de 2 store trafikalarmer i Danmark og prøver at hjælpe dig, når du står med spørgsmålet: Saphe eller ooono, hvilken trafikalarm skal jeg vælge?

Mens de seneste par uger bød på mange mobilnyheder, har denne uge stået under softwarens tegn. Googles har udsendt første preview på Android 9.0, mens selskabet samtidig udgiver deres Lens-software til en stribe Android-smartphones. Samsung og HTC byder også på nyt software, med udsendelsen af Oreo-opdateringen til en stribe telefoner.

Android 9.0 P er ude: de første nyheder
Google næste store opdatering til Android styresystemet, Android P, er ude. Mobilsiden tager et kig på nyhederne i Googles nye software.

Google Lens ruller ud til Android-telefoner
Googles intelligente feature, Google Lens, ruller nu ud i appen Fotos. Peg kameraet på et objekt, og Google Lens fortæller, hvad der er vist på skærmen.

Samsung sætter dato på Oreo til S7, Note 8 og A-serie
Android 8.0 Oreo er på vej til Galaxy S7, S7 Edge, Note 8 samt Galaxy A-serien (2017). Se hvornår din mobil får opdateringen her.

Android 8.0 Oreo er klar til HTC U Ultra
Godt nyt til ejerne af HTC U Ultra: nyeste Android-version er på vej.