OxygenOS 5.1.11 til OnePlus 6 forbedrer HDR-funktionen

OnePlus har udsendt en ny opdatering til flagskibet OnePlus 6, som blandt andet forbedrer kameraets HDR-algoritme.

OxygenOS 5.1.11 til OnePlus 6 forbedrer HDR-funktionen

Hvis du har en OnePlus 6, kan du nu opdatere telefonens software til en ny version af OxygenOS, som indeholder forbedreringer og rettelser af både systemet og kameraet. Det oplyser OnePlus i et blogindlæg.

Læs også: OnePlus 5 og OnePlus 5T får kamerafeature fra OnePlus 6

OxygenOS 5.1.11, som den nye 160 MB opdatering hedder, indeholder følgende ændringer:

OxygenOS 5.1.11 til OnePlus 6
System

  • Netværksforbindelsen optimeret
  • Wi-Fi-forbindelsens stabilitet er optimeret
  • Problem med flimrende skærm i dagslys er løst
  • Generelle fejlrettelser og forbedringer
  • Ny funktion i Indstillinger » Sikkerhed og lås skærm » Skærmlås » Pinkode » Vælg din pinkode (“Bekræft pinkoden uden at trykke på ”✓”)

Kamera

  • Forbedret HDR-tilstand

De nærmere detaljer om de forskellige ændringer og forbedringer fremgår ikke. Der synes ikke at være nogle visuelle ændringer i HDR-funktionen, så der må udelukkende være tale om en ændret algoritme. Hvor stor ændringen er, er dog endnu uvist.

Sådan får du opdateringen med det samme

OnePlus ruller, som alle andre producenter, sine opdateringer ud gradvist. Oftest starter producenten med at rulle softwaren ud i Tyskland og/eller Canada. Derfor kan man med fordel downloade en VPN-app i Google Play-butikken, hvor man kortvarigt omdirrigerer ens internettrafik til et af disse lande. Dermed tror OnePlus, at man befinder sig i disse lande, og opdateringen dukker straks op, når man søger efter en opdatering. Når opdateringen er fundet, kan man igen slå VPN fra og begynde at downloade den via sin normale internetforbindelse.

Det er dog ikke altid, at denne metode virker. Det findes der dog en anden løsning på. Appen Oxygen Updater, som kan downloades i Play Butikken her, giver nemlig straks besked, når OnePlus udsender en ny opdatering. Via appen kan du downloade opdateringsfilen direkte fra OnePlus’ server, og så skal du blot opdatere telefonen lokalt.

Det gør du ved at gå ind i Indstillinger » Systemopdateringer, hvorefter du trykker på ikonet øverst til højre. Her vælger du ”Lokal opgradering” og vælger den zip-fil, som du lige har downloadet via appen Oxygen Updater. Derefter opdaterer den telefonen helt som du kender det.