Rå og hårdfør mobil klar til Danmark

Rå og hårdfør Android telefon, der kan klare at blive kørt over af en bil, er klar til Danmark.

Rå og hårdfør mobil klar til Danmark

Håndværkerens hedeste gadgetdrøm kan muligvis blive opfyldt med en smartphone fra kinesiske RugGear, der kan klare lidt mere end almindelig mishandling.

Telefonerne fra RugGear lever op til IP-67 og IP-68 specifikationer for støv og vand, mens enkelte også klarer ATEX regler for brug i områder med eksplosionsfare eller militære standarder MIL-STD-8100. Enkelte af telefonerne klarer sågar at blive kørt over af en to tons bil.

De fleste har prøvet at tabe en smartphone ud af lommen og set mange tusinde kroner blive mistet på en ødelagt telefon. Den slags sker hver dag både på arbejde, i hjemmet og i fritiden” forklarer direktør Frank Sørensen fra Animal Tech, der importerer telefonerne til Danmark.

Det vil aldrig være et problem med RugGear telefonerne. De kan tåle at ligge under vand i 30 minutter og falde ned på et stengulv fra op til to meters højde. Desuden klarer de snavs, støv og fugt” fortsætter han.

Telefonerne fra RugGear benytter Android som styresystem, har dual-sim, og henvender sig til målgrupperne: Håndværkere, indudstri, outdoor, den offentlige sektor og serviceindustrien.

I serien af RugGear telefoner findes flere forskellige modeller, der alle kan ses på animal-teck.dk