Så kom datoen på Android Wear 2.0 lancering

Den store opdatering til Googles Android Wear ha været længe ventet. Twitter tipsteren EVLeaks sætter dato på lanceringen.

Så kom datoen på Android Wear 2.0 lancering

Du skal sætte et kryds i kalenderen til den 9. februar, hvis du har et Android Wear Smarwatch. Det er dagen, hvor Google vil lancere Android Wear 2.0 ifølge den troværdige Twitter-kilde Evan Blass.

Det er en længe ventet opdtaering til styresystemet som har eksisteret i sin første version siden den december 2014. Det er dog blevet til seks punktopdateringer i mellemtiden, med den seneste i juni 2016.

Twitter-tipsteren specificerer ikke, hvilke funktioner og features der vil følge med Android Wear 2.0. Den lange ventetid, giver dog formodninger om, at Wear 2.0 er skabt til at virke i samspil med Google stemmebaserede ’Assistant’ som debuterede i Android 7.1.

Android Wear 2.0 ure vil samtidig få mere selvstændighed, med deres egen app-store og flere Wi-Fi og 4G-muligheder, der gør uret mere uafhængigt af smartphonen.

Udseendet vil også være anderledes, med et opdateret Material-design samt komplikationer til de digitale urskiver.

Se også:  Samsung Gear S3 er nu sat til salg

Virker ikke med alle Wear-ure

Det er langt fra alle Android Wear smartwatches der vil fungere i samspil med Android Wear 2.0. I skrivende stund er tyve modeller

Du kan klikke her for at se, hvorvidt dit smartwatch vil få opgraderingen.

Læs også:  Ældre smartwatches får ikke Android Wear 2.0