Samsung lancerer Bixby Voice i hele verden

Nu kan du snakke med assistenten Bixby i Samsung Galaxy S8 og S8+ i mere end 200 lande - eller med andre ord hele verden. Du må dog stadig ty til engelsk.

Samsung lancerer Bixby Voice i hele verden

Samsungs personlige assistent bliver bedre og bedre som tiden går. I juni måned lancerede Samsung Bixby Voice – en ny del af assistenten, så du nu kan snakke til og med den. Det gjaldt dog kun for brugere i USA og Sydkorea.

Læs også: Samsung blokerer igen mulighed for at ændre Bixby-knappen

Nu er Samsung klar til at brede stemmedelen i Bixby ud til mere eller mindre resten af verden. I en pressemeddelelse oplyser Samsung nemlig, at Bixby Voice nu er tilgængelig i mere end 200 lande, hvilket med andre ord er hele verden og dermed også Danmark.

Bixby
Foto: Samsung.com

Det betyder dog ikke, at du nu kan snakke dansk, norsk, svensk, tysk og alle andre sprog til Samsungs assistent. I stedet kan Bixby Voice fortsat kun forstå og snakke amerikansk og sydkoreansk. Dialekter arbejder assistenten fortsat på at øve sig på. Ifølge Samsung kan den dog også nu forstå engelsk med britisk, australsk, canadisk og sydafrikansk accent. Du må med andre ord fortsat ty til engelsk for at kommunikere med Samsung-assistenten, hvis du vil bruge Bixby Voice.

Læs også: Trådløse Samsung-øretelefoner med Bixby indbygget på vej

Ud over at tale til Bixby kan du også bruge den intelligente assistent ved enten at trykke rundt på skærmen på forslag eller ved at skrive tekst. Bixby byder desuden på en funktion, hvor den kan genkende objekter enten i kameraet eller fra billeder. Find blandt andet info om genstande, steder og oversæt tekst. Derudover fungerer Bixby også som en skridttæller for dig, ligesom du også får smarte påmindelser og får vist et feed fra den.

På nuværende tidspunkt er Bixby kun tilgængelig på Samsung Galaxy S8 og S8+, men når Samsung i morgen løfter sløret for Galaxy Note 8, vil assistenten også være at finde på den nye topmodel.