Samsungs VR-brille snart klar til forbrugerne

Første udgave var mest til udviklere, men nu er Samsung klar med virtual reality til forbrugerne med en ny udgave.

Samsungs VR-brille snart klar til forbrugerne

Samsung Gear VR har været en ting et stykke tid, men de har indtil nu haft det ekstra ‘Innovator Edition’ i navnet. Det har Samsung nu smidt væk i en ny version af virtual reality-brillerne, som denne gang er rettet mod forbrugerne.

Største forskel er måske prisen, der er halveret i forhold til første generation af Samsung Gear VR – prisen ligger på 99 dollars svarende til små 700 kroner, når brillerne kan købes i USA senere på året. Det skriver 9to5google.

Læs også: Detaljer om Samsung Galaxy S7 (Project Lucky) dukker op

Den første inkarnation af Samsung Gear VR kunne kun fungere med Samsung Galaxy Note 4, Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge, men nu vil Samsung Gear VR virke med alle Samsungs 2015-telefoner.

For at gøre oplevelsen bedre har Samsung Gear VR også smidt 22 procent af sin vægt, ligesom puderne på brillerne har fået et nyt design for at sidde bedre på hovedet.

Læs også: Samsung Gear S2 – Smartwatch i to varianter

Er du ikke inde i virtual reality, kan du måske tænke, om det er noget for dig. Det er selvfølgelig er ærlig sag, men store spillere som Facebook, Netflix, Twitch og 20th Century Fox har alle meddelt, at de går ind og vil lave indhold til netop denne platform.

Samsungs pressemeddelelse nævner kun en pris og et cirkatidspunkt for lanceringen i USA – altså ingen information om eksempelvis Danmark i denne henseende.