Sandisks nye kort bliver den ultimative mobil-upgrade

Døjer du med manglende lagerplads på mobilen, bør SanDisks nye micro-SD kort stå øverst på din ønskeseddel.

Sandisks nye kort bliver den ultimative mobil-upgrade

Begynder det at knibe med at få plads til alle spil og videofiler på mobilen, og har din smartphone plads til et micro-SD kort, bør du tage et kig på SanDisks nyeste micro-SD kort.

Selskabet udnytter sin ekspertise indenfor mobil lagring til at præsentere verdens hurtigste kort med 400GB lagerplads: Extreme A2 microSD UHS-1 microSDXC.

Kortet fungerer som ethvert andet micro-SD kort, men byder altså på både rigeligt med plads og, som noget nyt, uovertrufne datahastigheder. Kortet understøtter samtidig standarderne UHS klasse 3 samt Video Speed Class 30 (V30).

Se også:  Sandisk 400GB microSD kort ude – så er der plads nok!

Sandisk lover her, at kortet kan læse med op til 160 MB/sekund mens filer skrives med op til 90 MB/sekund. Det er omkring 50 pct. hurtigere end de konkurerende løsninger og betyder at en film i fuld længde (ca. 2GB) kan gemmes og lagres på omkring 20 sekunder.

Som selskabets øvrige Extreme-kort er kortet hærdet og i stand til at modstå vand, støv, stød, temperatur-chok samt røntgenstråling.

De stærke egenskaber bliver dog ikke billige i anskaffelse. Netmediet Tom’s Hardware oplyser, at kortet vil få en debutpris på 300 amerikanske dollars, svarende til omkring 1.900 kroner før afgifter og moms herhjemme.

Læs også:  Sandisk-prototype: 1000GB lagerplads til mobilen