Sharp dropper kanterne med Aquos Crystal

Er man træt af kanter rundt om skærmen på sin smartphone, så vil Sharp gerne hjælpe med firmaets Aquos Crystal

Sharp dropper kanterne med Aquos Crystal

Som smartphoneproducent er der nok ikke mange herhjemme, der kender Sharp, men firmaet laver faktisk telefoner og nogle ganske interessante af slagsen. I hvert fald fanger Sharp Aquos Crystal ens blik med sit noget særprægede udseende.

Der er nemlig så godt som ingen kanter rundt om skærmen, bortset fra i bunden, så der er skærm for alle pengene.

Læs også: Alt om HTC One til Windows Phone

Kigger man på billeder af telefonen kan der dukke flere spørgsmål op, eksempelvis hvordan de har båret sig ad med de tynde kanter, men måske mere interessant er det, at der ikke er en højtaler i toppen, til opkald. Det problem bliver løst ved at få hele skærmen til at vibrere, og når den kommer i kontakt med øret, bliver de vibrationer genkendt som lyd.

Det er samme teknik, som eksempelvis Google Glass bruger, når de skal sende lyd til brugeren af dem. Sharp siger, at en af fordelene ved at bruge denne teknik er, at så er det lige meget, hvor øret er placeret, for vibrationerne bliver de samme.

Læs også: Telmore-succes kan betyde lavere priser

Specifikationerne er ikke de vildeste, med eksempelvis en quad-core 1,2GHz processor, 1,5GB RAM og 8GB lagerplads indbygget, men den 5” skærm stort set uden kanter gør det alligevel til en ganske interessant telefon.

Det amerikanske medie The Verge har haft fingrene i Sharp Aquos Crystal og taget nogle gode billeder.

Sharp Aquos Crystal