Spiller du Pokémon GO? [AFSTEMNING]

Android- og iPhone-spillet Pokémon GO har været denne uges helt store samtaleemne. Spiller du allerede nu det populære spil?

Spiller du Pokémon GO? [AFSTEMNING]

Pokémon GO på alles læber i disse uger. Aldrig har været så stor hype omkring et spil, og det er til trods for, at det kun er tilgængeligt i få lande og så småt bliver muligt at spille i dele af Europa, men endnu ikke Danmark.

Du kan dog allerede begynde at spille det på din Android-smartphone eller iPhone med et par tricks, og det er der i den grad mange, der allerede har gjort.

Det nye spil trækker den ene overskrift efter den anden. Den ene dag har spillere i Pokémon GO været årsag til bilulykker, og den anden dag bliver et holocaust-museum pludselig til et PokéStop.

Læs også: Pokémon GO: Den ultimative guide med tips og tricks

Pokémon GO har i den grad også vist sig at være utroligt velegnet til at forene de mange spillere, der er på jagt efter pokémonner og andre objekter, lige som det er blevet en motivationsfaktor for mange til at komme ud og få lidt motion.

Men hvad med dig? Har du endnu givet spillet et forsøg, eller synes du det er helt skørt med den store opmærksom, der pludselig er rettet mod spillet? Vi vil denne gang gerne høre, om du spiler Pokémon GO og eventuelt hvorfor du gør eller ikke gør. Dette er du naturligvis velkommen til at uddybe i en kommentar nedenfor.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...