Video: her er fronten på Samsung Note 8

Frontpanel på Samsung kommende Note 8 phablet kan ses i lækket video.

Video: her er fronten på Samsung Note 8

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Samsungs flagskib for efteråret, stormobilen Galaxy Note 7, endte i en massiv hovedpine for selskabet. Efter to runder tilbagekaldelser på grund af brandfarlige batterier måtte mobilen til sidst trækkes ud af handlen.

Læs også:  Samsung Note 7 gør comeback – til nedsat pris

Fadæsen endte med at koste Samsung svimlende milliardbeløb, hvorfor det synes usikkert hvorvidt Samsung frem over ville holde liv i Note-familien.

En video af frontpanelet på den formodede Note 8 viser dog, at udviklingen af afløseren er i gang.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er ikke hele telefonen der ses på videoen, men frontpanelet alene afslører, at det aflange, næsten kantløse format som Samsung introducerede med S8 vil leve videre i Note 8.

Samtidig ser kanterne ud til ikke at være så afrundet som hos S8-modellerne, hvilket peger i retning af et mere kantet design i den kommende toptelefon.

Størrelsesmæssigt ser frontpanelet ud til at matche de verserende rygter om et 6,3 tommer stort display. Det er i midlertidigt meget tæt på dimensionerne i den store S8 Plus, hvilket vil tvinge Samsung til at byde på mange features for at få Note 8 til at adskille sig fra S8 Plus.

Hvornår Note 8 vil debutere er fortsat uvist, i de senere år, har Samsung foretrukket at lancere serien tidligere og tidligere i efterårssemestret.

Se også:  Analytiker: Samsung Galaxy Note 8 får dual-kamera med 3x zoom

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni