Ville du købe en mobil i udlandet? [Afstemning]

Mange af de telefoner, som vi ikke kan købe i butikkerne herhjemme, kan heldigvis hentes hjem over nettet, dog ikke altid uden risici. Kunne du finde på det?

Ville du købe en mobil i udlandet? [Afstemning]

Der findes utrolig mange forskellige mobiltelefoner rundt om i verden, og selv om mange af dem når ud til det store globale marked, og også til os her i lille Danmark, ja så er der stadig en lang række mobiler, som bliver forbeholdt specifikke lande.

Et eksempel på dette er den nylige lancering af Googles Pixel-mobil, som netop kun bliver tilgængelig i store markeder som USA, Australien, Tyskland og England.

Læs også: Sådan køber du Google Pixel og Pixel XL allerede nu [TIP]

Der findes dog måder, hvorpå det er muligt at købe sådanne telefoner alligevel. Forskellige firmaer rundt om i verden arbejder netop med at paralleleksportere varer til andre lande, og her på Mobilsiden.dk har vi bl.a. lavet en guide til, hvordan du får fingrene i den nye Pixel-mobil.

Spørgsmålet er så bare, hvorvidt man tør eller gider bestille en mobiltelefon hjem fra et udenlandsk marked, uden først at have afprøvet produktet og med visheden om, at det er sværere at få hjælp til mobilen.

Se også: Google Pixel dukker op i dansk nethandel

Hvad tænker du, ville du kunne finde på at købe en mobiltelefon over nettet fra udlandet?
Giv gerne din mening til kende i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...