Vind en OnePlus 5 – hvis du kan finde den et sted i København

OnePlus holder lørdag den 12. august en konkurrence, hvor en OnePlus 5 i Soft Gold er skjult et sted i København. Den, der finder den, vinder den.

Vind en OnePlus 5 – hvis du kan finde den et sted i København

Lørdag den 12. august afholder OnePlus en konkurrence specielt for danskere enten i eller omkring hovedstadsområdet. Der bliver nemlig sat en OnePlus 5 i den nye farve Soft Gold på højkant til den første, der finder et eksemplar af telefonen.

‘Problemet’ er blot, at den er skjult et sted i det københavnske, og opgaven er derfor at finde telefonen ud fra de ledetråde, som OnePlus deler på dets Facebook-side.

Læs også: OnePlus 5 opdateret med stabiliserede 4K-optagelser

Onsdag eftermiddag delte OnePlus den første ledetråd i et opslag på Facebook, hvor du skal skrive ’GULDFEBER’ i kommentarfeltet. Herefter sender OnePlus den første ledetråd til dig i en privatbesked på Facebook, og så er du et skridt tættere på at kunne være heldig at finde telefonen på lørdag.

Så er det tid til første ledetråd i vores skattejagt. Skriv “GULDFEBER” i kommentarfeltet – så sender vi jer et hint om, hvor vi på lørdag gemmer en Soft Gold OnePlus 5. (Husk at slå privatbeskeder til).

Opslået af

I løbet af dagen kan du forvente at finde endnu en ledetråd på OnePlus’ Facebook-side, og hvem ved – måske kommer der også en sidste ledetråd på lørdag.

Reglerne for konkurrencen er ganske simple. Den første person, som formår at finde den godt gemte OnePlus 5 et sted i København ved hjælp af ledetrådene, vinder telefonen – og det er alt.