Windows 10-Jubilæumsopdatering ude: Sådan får du den nu

Microsoft har netop udgivet dette års store Jubilæumsopdatering et år efter udgivelsen af Windows 10. Se her hvordan du får den allerede nu.

Windows 10-Jubilæumsopdatering ude: Sådan får du den nu

Det er nu et år siden Windows 10 blev udgivet som en opdatering til eksisterende computere, og det fejrer Microsoft nu med udgivelsen af den såkaldte Jubilæumsopdatering.

Det er en stor opdatering til Windows 10, hvor der over mange måneder er lyttet til forbrugernes feedback om fejl, mangler og forbedringer, som så er blevet samlet til denne opdatering.

Læs også: Windows 10 er nu størst i Danmark

Denne Windows 10-Jubilæumsopdatering begyndte allerede at blive udrullet i går i form af en automatisk opdatering igennem Windows Update. Det er dog de nyeste maskiner, der modtager opdateringen først, så der er stor sandsynlighed for, at du endnu ikke kan finde opdateringen, selv hvis du søger efter nye opdateringer i Windows Update.

Sådan får du Windows 10-Jubilæumsopdateringen nu

Der er dog hjælp forude, hvis du allerede nu kunne tænke dig at prøve de nye funktioner såsom Windows Ink med bedre understøttelse af en stylus på skærmen, Windows Hello-login med iris-scanning i Edge-browseren og i apps samt en forbedret Edge-browser, der er mere strømbesparende og understøtter udvidelser.

Læs også: Microsoft-chef: Vi satser på Windows 10 Mobile i mange år

Microsoft har nemlig udgivet et lille værktøj til at begynde opdateringen manuelt, som minder meget om måden, hvorpå man kan installere Windows 10 manuelt.

  1. Download programmet fra denne hjemmeside.
  2. Klik på ’Opdater nu’-knappen nederst til højre i programmet.
  3. Din computers kompatibilitet undersøges nu. Består den minimumskravet til CPU, hukommelse og diskplads, går download af opdateringen automatisk i gang.
  4. Efter den er downloadet og gjort klar, skal du klikke på ’Genstart nu’. Din computer genstartes nu adskillige gange, mens opdateringen installeres.
  5. Når den er installeret, skal du igennem en kort opsætning, hvor du skal angive visse sikkerhedsindstillinger. Herefter er pc’en klar til brug igen.