240W opladning bliver snart en realitet – fuld opladning på 9 minutter

Nu får vi snart den første mobil med 240W opladning at se og med så kraftig oplader skulle man kunne lade mobilen op fra 1-100 procent på 9 minutter.

Den kinesiske producent Realme blev grundlagt i 2018 og er dermed en forholdsvis ny spiller på markedet og det startede oprindeligt som et undermærke af Oppo, men kører i dag som en selvstændig enhed.

Trods selskabets unge alder har det formået at markere sig og med Realme GT Neo5, der forventes på gaden inden længe, sker der ting og sager på opladningen med 240W.

Se også: Hvilke telefoner har hurtig opladning?

Lad mobil op på under 10 minutter

Ifølge rygterne har telefonen som den første nemlig support af Realmes nye 240W-lynopladning. Med så kraftig en oplader skulle man kunne lade en mobil op fra 1-100 procent på under 10 minutter.

Opladningsteknologien skal præsenteres 5. januar – det vil sige i morgen – men allerede nu er der dukket billeder af opladeren op på nettet.

Den har modelnavn VCKCJACH, bærer navnet SuperVOOC og viser 20V ved 12A.

Se også: Billige trådløse opladere

Deler udvikling med Oppo og OnePlus

Navnet SuperVOOC har egentlig kobling til Oppo og herhjemme mere kendt også til OnePlus, men mærket deler udvikling med Realme.

Det er endnu uklart, om Realme kommer til at have et eget navn til den. Kilder har hævdet, at der kommer en mindre kraftfuld GT Neo5 med ”blot” 150W-opladning.

Realme GT Neo5 har to battericeller, så strømmen fordeles på en bedre og mere sikker måde. 20V/12A-strømmen fra adapteren bliver fordelt ligeligt for at give 10V/24A, når den kommer til telefonen.

Vi har allerede set en demonstration af teknologien ved MWC i Barcelona i februar 2022, og senere på ugen bliver altså den endelige version præsenteret.