3 tilbyder store rabatter på iPhones

Nu kan du gå på æblerov hos 3 - lige nu er der nemlig store rabatter på en række forskellige iPhones.

3 tilbyder store rabatter på iPhones

Nu kan du gå på æblerov hos 3 – lige nu er der nemlig store rabatter på en række forskellige iPhones.

Det betyder, at du hos 3 kan vælge imellem nogle af de mest populære iPhone-modeller og spare op til 1.300 kr. Men skynd dig! Tilbuddene løber kun til 22/2 – eller så længe lager haves.

Det store iPhone-udsalg byder blandt andet på den lille, men kraftfulde iPhone SE, som kommer i den populære størrelse, der er kendt fra iPhone 5S. Men der stopper sammenligningen også iPhone SE er nemlig den kraftigste 4” smartphone på markedet. Så den er ideel til dem, der ønsker en mobil i lommestørrelse med de nyeste funktioner og et super skarp kamera.

Apple iPhone SE test
iPhone SE er blandt de iPhones som er på tilbud. Foto: Mobilsiden.dk

Men ikke nok med det. Er du mere interesseret i en smartphone med en lidt eller meget større skærm, finder du også iPhone 6s og iPhone 6s Plus på tilbud hos 3 i denne kampagne.

iPhone 6s Plus er en mobil i storformat, som blandt andet har et vildt kamera med 50% flere pixels end dens forgænger. Det betyder, at du f.eks. kan optage video i HD- og 4K kvalitet og tage billeder, der er spækket med farver og kontraster.

Som en ekstra bonus får du 3LikeHome, hvis du køber din iPhone sammen med et af 3s Fri Tale abonnementer. Så kan du bruge din nye mobil i hele 47 lande, og samtidig spare penge på din telefonregning.

Du kan læse mere om 3LikeHome her

Se alle tilbuddene her: