Ældre Samsung Galaxy Note-enheder får opdatering med Note10-funktion

Også modeller udenfor Galaxy Note-serien, kan se frem til den nye funktion. Deriblandt Galaxy S10-serien.

Ældre Samsung Galaxy Note-enheder får opdatering med Note10-funktion

Da Samsung lancerede Galaxy Note10-serien, kom telefonen med en del softwareforbedringer, der var forbeholdt den nye flagskibsserie. Det er selvfølgelig meget normalt, at producenterne bevarer en smule eksklusivitet i de helt nye produkter, i hvert fald i et stykke tid før man opdaterer ældre enheder.

Læs også: Android 10 til Samsung-telefoner nærmer sig

Nu er Samsung nået til det punkt, hvor det koreanske selskab begynder at opdatere ældre enheder med nogle af funktionerne fra det seneste flagskib. En opdatering til Samsung Galaxy Note8 og Samsung Galaxy Note9 er netop begyndt at rulle ud.

Håndskrift-til-tekst
Foto: Samsung

Funktionen, som Samsung har valgt at tildele de ældre Note-modeller, er den forholdsvist populære håndskrift-til-tekst-funktion. Altså den, der kan læse din håndskrift og konvertere den til normal font på telefonen. Ydermere kan funktionen også samarbejde med Microsoft Word, hvilket tillader den at eksportere tekststykker til en Word-fil.

Læs også: Samsung Galaxy S10 arver nu funktioner fra Note 10

For at få funktionen, skal man ikke igennem en systemopdatering. Derimod skal man opdatere sin Samsung Notes-app til version 3.1.04.16, og håndskrift-til-tekst vil nu være tilgængelig. Samsung Notes er også tilgængelig på andre enheder end Note-serien, og de enheder vil også få håndskrift-til-tekst. Traditionen tro, bliver opdateringen rullet ud i etaper, så det er ikke alle, der får den samtidigt.