Afstemning: Er en foldbar telefon noget for dig?

Om få måneder lander første generation af foldbare telefoner. Er det noget for dig? Stem i artiklen.

Afstemning: Er en foldbar telefon noget for dig?

En helt ny type mobiltelefoner er snart over os. Det er starten på noget helt nyt, som giver associationer til science fiction film. Men om få måneder er det ikke science fiction mere, men virkelighed. Rygterne siger nemlig at Samsung er klar med deres første foldbare telefon til marts

Det er første generation af en helt ny type mobiltelefoner og altså kun starten på noget, som vi ikke aner hvor ender. Men det skal ikke holde os fra at drømme lidt. Mobiltelefoner har nemlig længe haft den samme form, så det er fantastisk endelig at se en videreudvikling. Men giver den nye form overhovedet mening?

Læs også: Fed konceptvideo viser Samsung Galaxy F frem

Ovenstående billede er fra denne artikel ved LetsGoDigital.

westworld tablet
Ikke Samsungs kommende foldbare telefon, men denne er fra serien Westworld. Måske fremtiden for mobiltelefonen?. Foto: Westworld

Den foldbare mobiltelefoner eller tablet ser man optræde mange steder i serier og film. Måske er det der Samsung har fået deres inspiration fra. Hvem der ellers arbejder på foldbare telefoner, udover Samsung, er endnu uvist. Men der går lidt tvivlsomme rygter om både LG, Huawei og Apple. 

Hvad synes om du ideen med en mobiltelefon, der kan foldes ud til en lile tablet? Giver det nogen mening for dig eller er du mere til den traditionelle form?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...