Afstemning: Hvilken iPhone model ser du mest frem til?

Vi nærmer os hastigt en præsentation af ny iPhones. Der er rygtet hele tre nye modeller, måske fire. Hvilken ser du mest frem til?

Afstemning: Hvilken iPhone model ser du mest frem til?

Vi er få måneder fra et Apple event, der gerne skulle give os hele tre nye iPhone modeller. Måske fire. Den fjerde bliver måske en ny iPhone SE, som er en telefon der har været ufatteligt populær på Mobilpriser.dk

Derudover skulle der komme tre andre modeller: flagskibet, en nye iPhone X og en mere budgetvenlig iPhone X. Men hvilken af dem finder du mest interessant? Vi lader jer stemme om det, og ser om Tim Cook har gjort klogt i, at bestille ekstra LCD skærme hjem.

Læs også: En billigere iPhone med dual-Sim er måske på vej

iPhone X Plus
iPhone X Plus skulle blive flagskibet. Med en stor OLED 6.5″ skærm i 19:9 format, med en ramme i rustfrit stål. Modellen kommer ifølge rygterne til at have et tredobbelt kamera, men andre rygter siger stadig at det bliver et dobbelt kamera. Denne gang skulle vi dog få hele 4 GB RAM. 

iPhone X 2018
Den model skulle blive en opdatering af den nuværende iPhone X. En slags “s” model, som Apple tidligere har lanceret, fx iPhone 6s. Hvad navnet bliver er stadig ukendt, men skærmen skulle blive en OLED skærm på 5.8″ og også 4 GB RAM her, samt en ramme i rustfrit stål. Om kameraet bliver det samme som på X Plus er svært at sige lige nu.

iPhone X budgetversion
Den billigere iPhone X skulle få en 6.1″ LCD skærm, måske i en forbedret “Full Active LCD” udgave, som skulle være bedre end den set i iPhone 8. Udover skærmteknologien vil der blive sparet på kameraet samt 3D Touch, og lidt mindre RAM. Modellen skulle få et enkelt kamera på bagsiden og en ramme i aluminium. 

iPhone SE 2
En iPhone SE skulle også se dagens lys. En model der har været populær i Danmark, og en ny model bliver allerede efterspurgt meget i mails til os. Den kommende iPhone SE skulle få et nyt design, samt indmad fra iPhone 8, samt skærmstørrelsen skulle gå fra 4″ til 4.2″.

Med måske hele tre nye iPhones på vej, hvilken synes du så er mest interessant?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...