Afstemning: Hvilket af årets flagskibe vælger du?

2020 har budt på masser af lækre og gode mobiltelefoner, også når det gælder flagskibene. Hvilken flagskibs-telefon fra i år ville du vælge? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Hvilket af årets flagskibe vælger du?

På mange måder har 2020 været et anderledes år. På trods af coronavirus her og i resten af verden, inklusive smartphoneproducenternes fabrikker, så har året budt på nogle virkelig gode topmodeller. Hvilken ville du vælge?

Premium-telefoner, high-end, topmodeller, flagskibe – kært barn har mange navne. Selvom de billigere telefoner sælges i massevis, så er det stadig flagskibene der løber med al opmærksomheden. Og det er der selvfølgelig en grund til.

Det er nemlig her der bliver brugt mest tid og penge på udvikling og markedsføring. Og det er altså også her alle de nye funktioner først introduceres. I år har der hos producenterne været mest fokus på hurtigere skærmopdateringsfrekvenser, bedre kameraer med mere zoom, hurtigere opladning og ikke mindst 5G. Lige pludselig kan man ikke købe et flagskib uden også at få 5G med.

2020 har budt på topmodeller fra ASUS, Huawei, Apple, Motorola, OnePlus, Samsung, Sony og Xiaomi. Og derudover findes der selvfølgelig andre mærker, som ikke officielt kommer til Danmark.

Se også: Top 10 bedste telefoner (oktober 2020) – guide og priser

Kun de bedste er med

Hvis der efterhånden er noget der er svært, så er det opdele mobiltelefoner i priskategorier. De fås i alle mulige priser, og hvornår er en topmodel en reel topmodel? Her må man primært tage udgangspunkt i ydelse, kamera og skærm, hvor det altså kun er det bedste der herunder er kommet med på listen. Det betyder også, at der er modeller, som med lidt god vilje, kunne betegnes som topmodeller, som altså ikke er med. Ville du vælge en anden topmodel end dem på listen, så vælg “Anden topmodel” og uddyb i kommentarfeltet.

Se også: Test af de nyeste mobiltelefoner

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...