Afstemning: Skal du have en Samsung Galaxy S20?

Nye Samsung Galaxy S20-modeller er klar til forudbestilling i landets butikker, hvor de blandet andet frister med bedre kameraer. Skal du have en af dem? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Skal du have en Samsung Galaxy S20?

Samsung smed i tirsdags tre nye topmodeller på banen; Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ og den store über topmodel Galaxy S20 Ultra, der er blevet udstyret med et bedre kamera. De nye modeller har fået større skærme og højere priser.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S20 Ultra

Bedre kameraer i Samsung Galaxy S20

Sidste år lancerede Samsung med Galaxy S10-serien en kompakt udgave, der bibeholdte de gode specifikationer fra resten af serien. Men i år er den kompakte model droppet, til fordel for en gigantisk S20 Ultra. Den mindste Galaxy S20 har derfor en 6,2 tommer skærm, hvor S20+ springer til 6,7 tommer og S20 Ultra med en næsten 7 tommer, mere præcist 6,9 tommer, skærm – altså næsten på størrelse med en lille tablet.

På udseendet er der ikke sket revolutioner, men de nye modeller har ellers fået opgraderinger hele vejen rundt. De større skærme er blevet udstyret med hele 120 Hz opdateringshastighed, batterierne er blevet større, kameraer er blevet bedre og de kommer med 5G som standard. Og netop kameraerne skulle have fået en ordentlig overhaling. Samsung Galaxy S20 Ultra er en ordentlig klods af en mobil, som skal imponere med et primært kamera på 108 megapixel, en voldsom 100x zoom og ultra vidvinkel. De to andre Galaxy S20 har også tre linser, hvor telefoto-linser med 64 megapixel lyder spændende.

Så der er masser af nyt i de tre nye modeller, men spørgsmålet er om det er nok?

Læs også: Samsung Galaxy S20: Er de pengene værd?

Mobilerne holder længere i dag

Engang oplevede man, for hver ny generation, store spring i mobiltelefonernes funktioner, ydelse og kunnen. Men i dag er forbedringer år for år blevet mindre. Mobiltelefonerne bliver stadig bedre, men det er mindre skridt mod bedre kameraer og bedre ydelse. Det betyder derfor, at mobiltelefonerne i dag har en længere levetid, og der sælges derfor også færre af dem. Ind i mellem kommer der dog stadig mobiler på markedet, som tiltrækker ekstra meget opmærksom og får forbrugerne lokket til at kaste tusinder af kroner efter dem. Måske er de nye Samsung Galaxy S20 netop en af disse.

Læs også: Der er forskel på 5G i de tre Samsung Galaxy S20

En dyr mobil er blevet dyrere

Godt nok kommer de nye Samsung Galaxy S20 med forbedret indmad, men de kommer samtidig med højere priser. Prisstigningerne ses på alle Galaxy S20, og det koster nu 1.000 kroner mere at anskaffe sig den nyeste billigste Galaxy S-model. Kigger vi på flagskibet, Galaxy S20 Ultra, så er den oppe i hele 10.499 kroner, for en mobil med 128 GB lagerplads.

Se også: Tilbud på Samsung Galaxy S10-serien

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 11/2/2020 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med nyheden; Samsung Galaxy S20 er lanceret – De første indtryk – Du kan læse den her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..