Afstemning: Spiller du på din mobiltelefon?

Med nye spilabonnementer til mobiltelefoner er der et øget fokus på mobilgaming. Men spiller vi overhovedet på mobilerne? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Spiller du på din mobiltelefon?

Der er i denne tid et øget fokus på mobilgaming. Producenterne optimerer både hardware og software til bedre og mere avanceret gaming på de mobile enheder. Samtidig har både Apple og Google udviklet hver deres abonnementsbaseret spiltjenester: Apple Arcade og Google Play Pass.

Mobiltelefonerne får hurtigere hardware, bedre køling, spiloptimerende software, tilbehør og nogle mobiltelefoner er udviklet primært til at spille på, såsom ASUS ROG Phone 2. Der er tydeligvis et stort fokus på det fra producenternes side.

Apple Arcade er Apples nye abonnementsbaserede spiltjeneste. Tjenesten lanceres den 19. september og kommer til at koste 39 kroner om måneden. For de 39 kroner får man adgang 100 eksklusive spil, der kan spilles offline, og der vil med tiden komme flere til. Spillene vil kunne spilles på både iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV og abonnementet tillader op til seks brugere med familiedeling.

Google Play Pass er Googles bud på en abonnementsbaseret spiltjeneste. Tjenesten er endnu ikke officielt lanceret, men der bliver testet på den, så den er langt i udviklingen. Ifølge Androidpolice får abonnenter på tjenesten adgang til hundredvis af spil mod en månedligt gebyr. Prisen skulle blive den samme som Apple Arcade, altså cirka 39 kroner, hvor man slipper for reklamer i spillene.

Apple Arcade
Apple Arcade lanceres torsdag den 19. september til 39 kroner om måneden. Foto: Apple

Her på Mobilsiden.dk er vi ikke de store tilhængere af mobilspil, men er i stedet habile gamere på andre platforme som PlayStation, XBOX og PC.

Det store spørgsmål er om i spiller på jeres mobiltelefoner? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...